2777
2789
ببخشید فلان چیز یعنی چی میخوام بدونم روی جهاز هست یا ایشون داره حرف بیخود میزنه و اینکه خودش اون چیز ...

سرویس چینی .که دیگه واقعا پدرم پول نداره .منم گفتم همسرم بخره چون دارم باهاش زندگی میکنم یک ساله

عزیزم من مشکل دارم اومدم راهنمایی بگیرم نکه مزه بپرونم 😬

میدونم ولی خوب اون موقع که قبول کردی بدون عروسی بری خونه اش فکر اینجا رو نکرده بودی مردا آب که از سرشون گذشت دیگه حرفشونو به زور و دعوا میزنن کاش خانوادت نمیذاشتن بدون مراسم عروسی برین زیر یه سقف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی خوب اون موقع که قبول کردی بدون عروسی بری خونه اش فکر اینجا رو نکرده بودی مردا آب که از سر ...

اخه تنها زندگی میکرد.وپدرم گفت ماکه جوونی نکردیم شما لااقل خوش باشین 

سرویس چینی .که دیگه واقعا پدرم پول نداره .منم گفتم همسرم بخره چون دارم باهاش زندگی میکنم یک ساله

چون شما اشتباه کردی و یه سال قبل عروسی تو خونه اش زندگی کردی، دلیل نمیشه خریدن جهیزیه با ایشون باشه

تو معجزه زندگي مايي💋♥️

خشت اول گر نهاد معمار کــج...

قبل عروسی رفتین زیر یه سقف...جهازم بردی...

حالا معلوم نیست کی به کیه...چی به چیه...

زندگی باید قانون داشته باشه...بشینید حرف بزنید...بگو خرجی میدی میمونم...نمیدی تا عروسی میرم خونه بابام،جهازمم میبرم...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
بله .میگه باید فلان چیزو بخری .درصورتی که وسایلی هم خریدیم باهم رفتیم خریدیم حتی پدرم هم نپرسید چی گ ...

بگو هرچی بود دیگه با پول وام خریدم پدرمم وسعش همینقدر بود ک اندازه وام خرج کنه من نمیتونم دیگع بهش فشار بیارم بی انصافیه،اگ وسیله ای هم ک میگع الزامی نیستش بگو بعدن کم کم می‌خریم یا خودت بگو نیازمون نیست

چون شما اشتباه کردی و یه سال قبل عروسی تو خونه اش زندگی کردی، دلیل نمیشه خریدن جهیزیه با ایشون باشه

پس خرجمو هم بابام بده چون عروسی نگرفتم .این چه حرفیه من دارم با همسرم زندگی میکنم به خواست اون .

عزیزم حالا بدون سرویس چینی زندگی کنین مال من به خدا بعد چند سال هنوز تو کارتنه بیخودی خرج رو دست خودت و پدرت نذار بعدا ایشاله میخری ولی در کل اگه جهیزیه با شما بوده باید خودت بخری چون اونم بعد یه سال داره برات عروسی میگیره نمیگه تو که تو خونمی پس عروسی کنسل

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
بگو هرچی بود دیگه با پول وام خریدم پدرمم وسعش همینقدر بود ک اندازه وام خرج کنه من نمیتونم دیگع بهش ف ...

الزامیه وسیله .خونواده خودش یه هزاری تا الان کمکش نکردن .پدرم هرچی در توانش بود داد .حالا هم کم اورده واقعا .

پس خرجمو هم بابام بده چون عروسی نگرفتم .این چه حرفیه من دارم با همسرم زندگی میکنم به خواست اون .

خب وقتی تن به خواسته هاش میدی الانم همین کار کن، چیزی که خواست به بابات بگو بگیره چون به خواست اونه دیگه

تو معجزه زندگي مايي💋♥️

نمیدونم از یه طرف به عهده شما هست عرفا جزو جهاز دختر هست سرویس چینی از یه طرفم اینکه ایشون انقدر پررو تشریف دارن خیلی زشته اخه مرد که اینجوری چشم تنگ نمیشه والا عروس ما فرش جهاز مادرشو پس داد بهخ مادرش داداشم خرید براش مبل ها هم قسط اولشو خودش داد بقیه رو داداشم بوفه هم بعد عروسی خرید وام ازدواجشم بعد عقد سر کار نرفت داداشم  خرید. سرویس چینی هم نیاورد در حد یه سرویس 12 نفره ارکوپال کل ظرفاش بود قابلمه هم یه سری روی اورد و یه دست هم تفلون که یه بارم بازشون نکرده تو این ده سال ما حتی نرفتیم ببینیم چی اورده چی نه در عوض اون گفت باید خودم بیام انتخاب کم وسیله بزرگا رو شما پولشو بدین

الان همسرت  چی میگه اگه نگیری  دعوا راه میندازه ؟

نه همین که میگه به بابات بگو بخره.بدم میاد 

اخه بابام بااین که داره قسطای وامو میده حتی نمیدونه من چی خریدم اصلا نپرسیده 

یا به شوهرم تا حالا نگفته وسایل زندگی چی خریدین