میدونم ولی خوب اون موقع که قبول کردی بدون عروسی بری خونه اش فکر اینجا رو نکرده بودی مردا آب که از سرشون گذشت دیگه حرفشونو به زور و دعوا میزنن کاش خانوادت نمیذاشتن بدون مراسم عروسی برین زیر یه سقف
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله .میگه باید فلان چیزو بخری .درصورتی که وسایلی هم خریدیم باهم رفتیم خریدیم حتی پدرم هم نپرسید چی گ ...
بگو هرچی بود دیگه با پول وام خریدم پدرمم وسعش همینقدر بود ک اندازه وام خرج کنه من نمیتونم دیگع بهش فشار بیارم بی انصافیه،اگ وسیله ای هم ک میگع الزامی نیستش بگو بعدن کم کم میخریم یا خودت بگو نیازمون نیست
عزیزم حالا بدون سرویس چینی زندگی کنین مال من به خدا بعد چند سال هنوز تو کارتنه بیخودی خرج رو دست خودت و پدرت نذار بعدا ایشاله میخری ولی در کل اگه جهیزیه با شما بوده باید خودت بخری چون اونم بعد یه سال داره برات عروسی میگیره نمیگه تو که تو خونمی پس عروسی کنسل
نمیدونم از یه طرف به عهده شما هست عرفا جزو جهاز دختر هست سرویس چینی از یه طرفم اینکه ایشون انقدر پررو تشریف دارن خیلی زشته اخه مرد که اینجوری چشم تنگ نمیشه والا عروس ما فرش جهاز مادرشو پس داد بهخ مادرش داداشم خرید براش مبل ها هم قسط اولشو خودش داد بقیه رو داداشم بوفه هم بعد عروسی خرید وام ازدواجشم بعد عقد سر کار نرفت داداشم خرید. سرویس چینی هم نیاورد در حد یه سرویس 12 نفره ارکوپال کل ظرفاش بود قابلمه هم یه سری روی اورد و یه دست هم تفلون که یه بارم بازشون نکرده تو این ده سال ما حتی نرفتیم ببینیم چی اورده چی نه در عوض اون گفت باید خودم بیام انتخاب کم وسیله بزرگا رو شما پولشو بدین