2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
انشالله جواب می گیری به خودت برس

ممنون انجام ميدم انشاالله بعد پريود بايد برم واسه انتقال

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله من طبیعی باردار شدم ماهه دومه اقدام با اینکه فولی خوبی نداشتم دستش خیلی سبکه عابدی  قبلش پ ...

تبريك ميگم عزيزم 

دكتر آريا نژاد همون كه مطبش تو تهرانپارسه؟ اره دكتر عابدي خوبه فقط خيلي سرش شلوغه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبريك ميگم عزيزم  دكتر آريا نژاد همون كه مطبش تو تهرانپارسه؟ اره دكتر عابدي خوبه فقط خيلي سرش ...

اره فلکه دومه جشنواره 

ببین اول صبح وقت بگیری از سایت ۱-۲ ساعت ببشتر معطلی نداره

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
اره فلکه دومه جشنواره  ببین اول صبح وقت بگیری از سایت ۱-۲ ساعت ببشتر معطلی نداره

اره رفتم پيشش تو جشنواره 

من از يه هفته قبل وقت ميگيرم ساعت ٩هم ميرم بيمارستان ولي ١٢:٣٠نوبتم ميشه 🤣 شما مطبش هم رفتين؟

اره رفتم پيشش تو جشنواره  من از يه هفته قبل وقت ميگيرم ساعت ٩هم ميرم بيمارستان ولي ١٢:٣٠نوبتم ...

نه من فقط بینارستان می رم چهارشنبه ها 

ولی این هفته کنسل کرد افتاد برای فردا ولی فکر نکنم برم، چون قردا هم مریضای ۴ شنبس میان هم ۱ شنبه قیامته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
نه من فقط بینارستان می رم چهارشنبه ها  ولی این هفته کنسل کرد افتاد برای فردا ولی فکر نکنم برم، ...

انشاالله موفق باشي عزيزم  ني ني تو سالم بغل بگيري 🌺🌺

انشاالله موفق باشي عزيزم  ني ني تو سالم بغل بگيري 🌺🌺

همچنین گلم ❤️

سلام عزیزم خوبی دیروزرفتم حرم حضرت معصومه خیلی یادت کردم ان شالله این ماه بارداری

سلام گلم ممنوووون زيارتت قبول خيلي لطف كردي انشاالله هر چي از خدا ميخواي بهت بده عزيز دلم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘😘😘🌺🌺🌺

سلام عزیزم خوبی نتیجه چی شدباردارشدی ان شالله زودبیایی خبربارداریت رابگی

سلام گلم هنوز انتقال ندادم دكتر گفت پريود بعدي بيا ميشه آخر تير كه برم سونو بعدش انشاالله انتقال واسم دعا كن ممنووووون🌺🌺🌺🌺❤️❤️

سلام عریزم خوبی چی شدان شالله جوابت مثبت باشه

سلام عزيزم دلم امروز ١٢انتقال بودم رفتم آز به لطف خدا و دعاي شما دوستان مثبت شد 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘