2777
2789
عنوان

تیتر بارداری

204 بازدید | 34 پست

سلام وقت همه بخیر من ۴ روز پیش تیتر دادم ۴۴۶۵۴ بود الان توی هفته هفت هستم و بعد از چهار روز تیترم شده ۴۴۹۹۸ چی شده کسی هست راهنمایی کنه؟ یعنی رشد متوقف شده؟؟

عزییییزم این حرفا چیه، برو سونوی قلب، الان نشون میده دیگه

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان شما با تاریخ پریودی ۷ هفتته یا رنجه ازمایشگاه؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

برو سنو مشخص میشه 

امیدوارم مشکلی نباشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

سلام منم هفته ششم هستم سه روزه خونریزی دارم 

شیاف و استراحت مطلق دکتر داد

آزمایش منم دیروز ۴۸۴۴ بوده

برام دعا کنید

باید چند روز دیگه آزمایش بدم ببینن بالا رفته یا نه

تا یه هفته دیگه سونو مجدد دارم

سلام منم هفته ششم هستم سه روزه خونریزی دارم  شیاف و استراحت مطلق دکتر داد آزمایش منم دیروز ۴۸ ...

ایشالله خدا کمکت کنه عزیزم و بارت سلامت باشه آمپول پرولوتون بهت ندادن. ؟؟

[QUOTE= 93731643 ]الان رفتم قلب تشکیل شده بود ولی یه هماتوم پشت جنین بود[/QUOTE] خونریزی داشتی؟اندا ...

نه خونریزی نداشتم گفت همه چی نرماله فقط اون هماتوم پشت جنین نزدیک به یک سانته