2777
2789
عنوان

رمان خونا رمان شب سراب چطوره🙄

574 بازدید | 35 پست

اولاشو یه کم خوندم

اینم بگم یه سال پیش بامداد خمار رو خوندم دوسش داشتم🤗

به نظرتون کسایی که خوندنش ادامه اش بدم؟

چطوره رمانش

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما ادامه بده، ولی من در هر صورت حقو به رحیم نمیدم خخخخخ🤪🤪🤪

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
ادامه بامداد خمار؟

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

شب سراب و بامداد خمار مکمل همن

هردوشو حتما حتما حتما بخون

یکیش از زبان دختره اس یکیش پسره

جزو ماندگارترین رمانای ایرانی ان

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

کسی رمان خوب وجالبه عاشقونه سراغ نداره

الان همه رمانا تکراری شدن😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رمانای شیرین پریچهر یاسمین همسایه گودزیلا پدر خوانده ای کاش یک زن نبودم دوس دختر اجاره ای من 

عالیه 

ولی پدر خوانده و دوست دختر اجاره ای +۱۸

رمانای شیرین پریچهر یاسمین همسایه گودزیلا پدر خوانده ای کاش یک زن نبودم دوس دختر اجاره ای من  ...

خیلی صحنه داره ینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40