2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

148 بازدید | 5 پست

سلام دوستیا من خودمم خواهر شوهرما کسی نریزه رو سرم، ولی چرا بعضی خواهر شوهرا عادت کردن هر اتفاقی بین خودشون و عروس خانواده اتفاق می افته میرن برای غریب و آشنا تعریف می کنن؟ خب اینکه میرسه به گوش ادم بدتر باعث دلخوری میشه، بعد چرا هر چی خوبی کنی یا یه سهل انگاری براحتی فراموش میکنن؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم از خواهر شوهرم ناراحتم حالا اون نمیره جایی حرف بزنه فقط یه طوری باهات رفتار میکنه که دلت ...

خواهر شوهر من هن تعریف میکنه هم تو برخوردش نشون میده ناراحتم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
به نظرم بهترین راه بی محلی کردنه

من چند ماه هست اصلا حتی خونشون نمیرم، ما یه شهر دیگه زندگی می‌کنیم اونا یه شهر دیگه، ولی هر جا می شینه تعریف میکنه و بد منو میگه... نمیدونم چرا ول کن نیست