2777
2789

سلام خانوما دیشب خواب بد برای بابام دیدم

خواب دیدم نصف شبه و بابام دیر کرده و هنوز نرسیده خونه تو خواب همش هممون نگران بودیم و انگار ی اتفاق بدی قرار بود بیوفته همش تو خواب گریه میکردم و جیغ میکشیدم...خوابمو ک برای مامانم تعریف کردم گفت خواهرمم به مامانم گفته ک چن شب پیش خواب دیده برای بابام😔توروخدا بگید چیکار کنم؟صدقه دادم براش و ایت الکرسی خوندم...معنیش خیلی بده؟اگ خدایی نکرده ی بلایی سر بابام بیاد....😔😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

نه عزیزم خیره.نگرا نباش‌خواب بد میبینی سعی کن تعریف نکنی.همین که صدقه بدی خوبه.چیز بدی هم نیست گریه و اینا توی خواب تعبیرش خوبه

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خیره.نگرا نباش‌خواب بد میبینی سعی کن تعریف نکنی.همین که صدقه بدی خوبه.چیز بدی هم نیست گریه ...

واقعا؟خداراشکر مرسی عزیزدلم 

واقعا؟خداراشکر مرسی عزیزدلم 

اره گریه توی خواب نعبیرش شادیه.بعدم زمان خواب دیدن خیلی مهمه.هرخوابی تعبیر نداره.نگران نباش.صدقه دادی خیره انشااله

عزيزم منم چندين بار ازين خوابا ديدم چيزي نيست،تعبير نميشه فقط يادت باشه به هرچيزي زياد فكر كني اتف ...

مرسی گلم خیالم راحت شد😍

اره گریه توی خواب نعبیرش شادیه.بعدم زمان خواب دیدن خیلی مهمه.هرخوابی تعبیر نداره.نگران نباش.صدقه داد ...

قربونت بشم مرسی ازت اروم گرفتم یخورده از وقتی از خواب پاشدم همش استرس امونمو بریده بود از صبح زود همش هی زنگ میزنم بابام سراغشو میگیرم😂

قربونت بشم مرسی ازت اروم گرفتم یخورده از وقتی از خواب پاشدم همش استرس امونمو بریده بود از صبح زود هم ...

نه باباااااا😁😁اصلا بهش فکر نکن.قرار نیست اتفاقی بدی بیفته خیالت راحت.برو به زندگیت برس دختر😊

قربونت بشم مرسی ازت اروم گرفتم یخورده از وقتی از خواب پاشدم همش استرس امونمو بریده بود از صبح زود هم ...

همه دخترا چندين دفعه خواب دور از جون مرگ پدرشونو ديدن😂😂اين طبيعيه

من با روانشناسم صحبت كردم گفت بخاطر وابستگي پدر دختري و نگرانيه

همه دخترا چندين دفعه خواب دور از جون مرگ پدرشونو ديدن😂😂اين طبيعيه من با روانشناسم صحبت كردم گفت ب ...

وای اره دقیقا😂😂

نه باباااااا😁😁اصلا بهش فکر نکن.قرار نیست اتفاقی بدی بیفته خیالت راحت.برو به زندگیت برس دختر😊

فداتشم من اخیشش😊