2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار مکنید؟

132 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.ما برای یه مدتی بخاطر شغل همسرم مجبوریم بریم یه شهر دیگه.اونجا دنبال یه خونه برای رهن و اجاره بودیم که نسبت به شرایط مادی و موقعیت خونه برامون مناسبه ولی دوتا مشکل داره،اولیش اینکه توالتش فرنگی هست و نمیدونم میشه باهاش کنار اومد یا نه!دومیش هم اینکه خونه همسایمون خالیه و صاحبش یه آقایی هست که هرازگاهی میاد ولی همسایه های دیگه چیزی ازش ندیدن به قولشون آزاری نداره.

شما باشید چیکار میکنید؟

ما برای حدود 6ماه میخوایم بریم

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه خونه خالی باشه چی شما زندگی خودتونو دارید دیگه میخواد چیکار کنه فقد۶ماه تحملش کن دستشویی فرنگیم عادت میکنی بهش این همه ادم استفادع میکنه چیکار میکنن پس

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

منطقش امنه چهاتا واحد تو هرطبقه ست.که همسایه هاهم همه خونواده هستن و خوش برخورد بودن فقط مسئله اون واحد خالیه و توالتش.

خودمم مشکلی با فرنگی ندارم ولی همسرم یکم دو دله

منظورم اینه ب جز شما و اون همسایه اقا بازم همسایه تو همین ساختمون دارید؟

بله عزیزم دوتا همسایه دیگه هم هست

ببین من تا قبل بارداری اول اصلا نمیتونستم از فرنگی استفاده کنم خیلی سخت بود

ولیوقتی موقع بارداری اول استفاده کردم....الان بعد 9 سال هنوز فقط از فرنگی استفاده میکنم

حتی خونه خریدیم دستشویی هاش رو تعمیر کردیم همش رو فرنگی گذاشتیم به جز یکی واسه مهمون

کم کم عادت میکنی

همسایه هم ر قفل و همسایه ها مورد ندیدن مشکلی نداره

همسرم میگه احساس میکنم توالت فرنگی کثیفه.ولی موقعیت بهتر از اینم پیدا نکردیم    

فقط احساس هست کم کم عادت میشه براتون دیگه سخته از معولی استفاده کردن

منم دقیقا حس میکردم کثیفه باید بشینی اون جا

ولی واسه خودتون هست دیگه تمیز هست بیرون نیست که فکر کنین شاید تمیز نیست