2777
2789

پسرم 45 روزشه، توی خواب خیلی میترسه، هق هق میکنه شدید، چشاش نیمه بازه، من از خواب بیدارش میکنم، مثل آدم بزرگا انگار بختک میوفته روش میترسه و نمیتونه بیدار شه

چیکار کنم خیلی عذاب میکشم اینجوری میکنه

همه نوزادا اینطوری میشن چرا بیدارش میکنی دختر من دو ماه و نیمشه همینطوری میکنه خواب میبینه😂😂😂

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختک🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 جای دیگه نگو بهت می خندن

😁😁😁😅😅😅😅

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸

تو رو خدا اینترنت که امروزه در دسترس همگی هست یه کم همت کنید سرچ کنید و اطلاعاتتون رو افزایش بدین. 

نوزاد توی خواب همینجوریه و کاملا طبیعیه. پسر من توی خواب میخندید و بعدش به فاصله خیلی کم ناله میکرد انگار خواب میبینه . الان هم که شش ماهشه هنوز گاهی تو خواب میخنده ....خیلی طبیعیه عزیزم اصلا بچه رو بیدار نکن بزار بخوابه . 😚

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خب انگار نفسش داره بند میاد صداشم بلنده خیلی

والا به این شدت نیست دختر من ولی ی وقتایی تو خوابه یکم ناله میکنه و انگار بخواد گریه کنه  بیشتر وقتا هم میخوابه چشماش نیمه بازه که هیچ کدوم مشکلی نیست.

تو رو خدا اینترنت که امروزه در دسترس همگی هست یه کم همت کنید سرچ کنید و اطلاعاتتون رو افزایش بدین.&n ...

خندیدن و ناله کردن نیست عزیزم، ناله و خنده که طبیعی هست، نفس نفس عجیب با صدای هق هق داره، نمیدونم چجوری واضح تر بگم