2777
2789
عنوان

در مقایسه با دور و بریام خیلی سادم

743 بازدید | 26 پست

همه دخترای فامیل خیلی تو جوعملیات زیبایی و تغییر اسایل و این بحثا هستن.ولی من تو این فازا نیستم .چادریم ولی مرتبم با یه ارایش ملیح 

خیلی سعی میکنن بمن فشار بیارن خودمو تغییر بدم ولی نمیتوتم اهل ریسک نیستم حتی دوسدارم ابروهامو حاشور کنم میترسم بم نیاد درین حد کم کاری میکنم نسبت به خودم.به نظرتون چکار کنم از بقیه کم نیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو بیخیال من پول داشته باشم بدم نمیاد یه کارایی بکنم اما به حرف دیگران اصلاااا خواهر خودم میگه چراارایش نمیکنی میگم دوست ندارم همینطوری راحتم تازه هاشورم نکن حیف ابروهاته

اگه از خودت راضی هستی وبه خودت میرسی چه نیازیه حتما بری زیر تیغ؟

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

منم دقیقا ظاهرم شبیه شماست.هر روز خودمو دعوا مبکنم خط چشم بکشم.ارایش بهتری کنم کم نیارم.فلان و غیره

ولی بعدش میگم هر کی یه استایل برا خودش تعریف کرده که مثل امضاست.همونقد شخصی و خاص.قانونی نیس که مجبورم کنه شکل بقیه شم.لذا با همی ضدافتاب و رژلب خوشم

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂
منم دقیقا ظاهرم شبیه شماست.هر روز خودمو دعوا مبکنم خط چشم بکشم.ارایش بهتری کنم کم نیارم.فلان و غیره ...

دقیقا منم نظر شمارو دارم .با با چادر تیپم خیلی خانومی و شوهرم دسداره فقط دوسدغرم تو چهرم تغییر ایجاد کنم از نظر قیافه قشنگم فقط بینیم کوفته ایه 

دقیقا منم نظر شمارو دارم .با با چادر تیپم خیلی خانومی و شوهرم دسداره فقط دوسدغرم تو چهرم تغییر ایجاد ...

روسری های قشنگ و مدل دار بزن کیف و کفشت رو ست کن گیره روسری قشنگ بزن ساق و روسریت و ست کن چادر مدل دار قشنگ بپوش تو مهمونی ها و دورهمی خانوم ها بهترین لباس و زینتی ها رو استفاده کن منم چادریم اتفاقا حجابمم رو خیلی دوس دارم 

روسری های قشنگ و مدل دار بزن کیف و کفشت رو ست کن گیره روسری قشنگ بزن ساق و روسریت و ست کن چادر مدل د ...

چقد عقایدمون به هم نزدیکه

اتفاقا اینارو‌رعایت میکنم ولی نظرشون اینه که فقط با چادر برداشتن و مو بیرون ریختن ادم تغییر میکنه 

یا با تزریق و این چیزا