2777
2789
عنوان

در مقایسه با دور و بریام خیلی سادم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 26 پست
میگن شوهرت جوون و خوشکله شاید این تغییرو بخواد این درحالیه که خانواده شوهرم اصلا چادری ندارن.اینقد ز ...

خانواده شوهرم منم میگفت حجابت رو بردار من و همسرم هم عقیده هستیم هیچ چیز مهم تر از حرف خدا نیست مهم آرامش قلبیه آدم نه حرف اونا من تو خونه لباس های متنوع میپوشم آرایش میکنم لاک میزنم موهام رو رنگ میکنم فقط فقط برای همسرم مهم و  مهم فقط تویی و گرنه باید مثل آفتاب پرست هر روز یه رنگ عوض کنی ما بیرون خونه حجاب میزنیم تا همسران اونا با دیدن اینقدر آرایش و خودنمایی افراطی به اونا سرد نشن وگرنه تو خونه برای همسرم کم نمیذارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده فکر میکنن زنای مذهبی تو خونه ام واسه همراشون حجاب میزنن و از طریق گردافشانی بچه دار میشن ☺☺ اگه اونا خودشون فهم و درک بالایی داشتند تغییر رو تو این چیزا نمیدیدند برو کلاس مختلف ودرس بخون و سطح آگاهیت رو ببر بالا تا اعتماد بنفست بره بالا وگرنه با پول و تزریق ژل شخصیت کسی تغییر نمیکنه البته تعجب میکنم زیبایی خدادادیش قشنگه نه تغییر با ژل

خانواده شوهرم منم میگفت حجابت رو بردار من و همسرم هم عقیده هستیم هیچ چیز مهم تر از حرف خدا نیست مهم ...

حرفاتون خیلی انرژی بخشه وا قعا روحیه گرفتم 

میشه منو رهنمایی کنی چطور برای خودم وقت بذارم بیشعر به خودم برسم تو خونه

حرفاتون خیلی انرژی بخشه وا قعا روحیه گرفتم  میشه منو رهنمایی کنی چطور برای خودم وقت بذارم بیشع ...

دوست عزیزم هر چند روز یکبار ارایش متنوع و غلیظ کن برای همسرت من امروز لاک قرمز زدم یه پا بند هم زدم لباس های متنوع بپوش هر روز موهات رو یه مدل ببند موهات رنگ کن از همسرت نظر خواهی کن موهام رو چه رنگی کنم نظرش رو تو خرید لباس بپرس بهش بگو که تو مرد زندگی منی باتمام وجودم دوستت دارم به خاطر همین فقط همه زیبایی من به تو تعلق داره زنی که تو خونه برای شوهرش تمام و کمال میذارم مرد با هرگز هرگز با دیدن چند نفر دلسرد نمیشه میفهمه چقدر همسرش بهش بها میده 

حتما برو آرایشگاه تند تند برای اصلاح ابروهات رو رنگ کن برو اپیلاسیون و  همسرت رو متوجه کن چون  تو میدونی من با حجابم و با همه وجودم دوست دارم رضایت ظاهری تو از پوشش توی خونه ام برام مهم به خاطر همین همیشه به فکرت هستم 

حتما برو آرایشگاه تند تند برای اصلاح ابروهات رو رنگ کن برو اپیلاسیون و  همسرت رو متوجه کن چون & ...

خیلی ممنوم از راهنماییت دوست خوبم

تمام سعی خودمو میکنم کم نیارم جلو شوهرم نظر دیکران مهم نیست  

میتونی کلاس های مختلف بری من الان کلاس زبان میرم قبلا کلاس خیاطی رفتم نمد دوزی میکنم آشپزی رو با عش ...

من حتی نتونستم امتحان گواهی نامم رو قبول بشم الان یکساله امتحان میدم رد میشم

خیلی دوسدارم  یک کلاس هنری رو باهدف برم و تا اخر ادامه بدم ولی هیچ‌وقت اراده قوی نداشتم