2777
2789

بیاین حوصلم سر رفته😎

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من فقط سوال چرت ميپرسه ميفته تو مخم 

مثلا ميگم دارم غذا درست ميكنم ميگه چرا 

يا ميگم دارم ميرم سر كلاس ميگه چرا 

واقعا عصبيم ميكنه

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است
شوهر من فقط سوال چرت ميپرسه ميفته تو مخم  مثلا ميگم دارم غذا درست ميكنم ميگه چرا  يا ميگ ...

😂😐وای

منم بعضی وقتا چرت حرف میزنم دست خودم نیست.شوهرم دعوام میکنه .مثل شوهره تو نه ها.مثلا یه حرفو چن بار میزنم😐

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
ینی چی دیوونگیاشون؟ از چ لحاظ؟

مثلا شوهر من همراه پیام بازرگانی میرقصه😂

یا وقتی خوابم گازم میگیره😩😵

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

یا پدرشوهرم با موهای سفید کلاه تولد میزاره سرش واسه بچم میرقصه😂😂

دومی رو دوس دارم😂ولی هیچوقت نمیکنه😂

خخخخ وووییی درد میگیره

منم چن باری گازش دادم رو بازوش رفیقاش دیدن دیگه آبرومون رفت😂😁

😂😐وای منم بعضی وقتا چرت حرف میزنم دست خودم نیست.شوهرم دعوام میکنه .مثل شوهره تو نه ها.مثلا یه حرف ...

وااااي اونم اينجوريه 😭😭😭😭😭😭😭 

الان نزديك پرديودمه عصبيم باورت ميشه يادش افتادم اشك تو چشام پر شد 

انقد ك اين اخلاقش ديوونم ميكنع

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است
مثلا شوهر من همراه پیام بازرگانی میرقصه😂 یا وقتی خوابم گازم میگیره😩😵

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نامزد من وقتی تو خیابون راه میریم یهو یکی رد میشه بوق میزنه الکی دس بلند میکنه بلند میگه چاکرم😂😂😂 (حالا اصن طرف برا یه چی دیگه و برا یکی دیگه بوق زده). یا مثلا هی را به را انگشت میزنه تو پهلوهام منم سه متر میپرم بالا. یا هی لپامو میکشه میگه بخند بعد میخندم انگشت میکنه توی چال لپم میگه دارم شارج میشم تکون نخور😂😂 یهو نشسته اهنگ میخونه یه قر ریز میاد😂 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یا مثلا دارم جدی حرص میخورم ادا در میاره میخندونتم میگه حرص نخور بیا مثلا میوه بخور لپات آب نشه😐

یا میریم بیرون داریم بستنی میخوریم یهو بستنیو میماله رو بینیم یا میخندونتم ک دور دهنم بستنی ای بشه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎