از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻
از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻
یا پدرشوهرم با موهای سفید کلاه تولد میزاره سرش واسه بچم میرقصه😂😂
مثلا شوهر من همراه پیام بازرگانی میرقصه😂 یا وقتی خوابم گازم میگیره😩😵
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
نامزد من وقتی تو خیابون راه میریم یهو یکی رد میشه بوق میزنه الکی دس بلند میکنه بلند میگه چاکرم😂😂😂 (حالا اصن طرف برا یه چی دیگه و برا یکی دیگه بوق زده). یا مثلا هی را به را انگشت میزنه تو پهلوهام منم سه متر میپرم بالا. یا هی لپامو میکشه میگه بخند بعد میخندم انگشت میکنه توی چال لپم میگه دارم شارج میشم تکون نخور😂😂 یهو نشسته اهنگ میخونه یه قر ریز میاد😂