2777
2789
عنوان

هایلایتر خوب چی سراغ دارین؟

9016 بازدید | 36 پست

من دو تا هایلایتر cover fx گرفتم ولی قیمتش رو رفتم تو سایت اصلیش دیدم زده ۴۲ دلار در حالی که اینا رو ۶۰-۶۵ گرفتم. احتمالا تقلبیه. ولی با اصلش مو نمی‌زنه. نگران شدم که نکنه آسیب بزنه.

هایلایتر خوبی که استفاده کرده باشین و ازش راضی‌این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هایلایتر رو کرم پودره دیگه چه آسیبی بزنه با پوست در تماس نیس که

ببخشید چی هست این هایلایتر

موهایی که هی روی سرمون داره سفید میشه ارث بابامون نیست🧓🧓 حرف های توی دلمونه❤❤❤
واسه برجسته‌سازی بالای گونه و چیسان فیسان

چه بلاهایی سر خودمون میاریم ما زنا😂😂

موهایی که هی روی سرمون داره سفید میشه ارث بابامون نیست🧓🧓 حرف های توی دلمونه❤❤❤
من ژیوانشی دارم راضیم خوبه .پودریه 

پودری هر چی گرفتم بعد از چند بار استفاده نتونستم بیشتر استفاده کنم. نمی‌دونم چرا اصلا باهاشون کنار نیومدم.

قیمتشم می‌گی؟

پودری هر چی گرفتم بعد از چند بار استفاده نتونستم بیشتر استفاده کنم. نمی‌دونم چرا اصلا باهاشون کنار ن ...

الان نمیدونم چنده. دو سال پیش از دبی گرفتم ۲۰۰

ولی این نمیریزه وقتی براش میزنی روش پودر نمیشه بریزه خیلی سفت و خوبه .دو ساله استفاده کردم به نصف نرسیده هنوز. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن