448909 مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 4362 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 67 پست خانما لیزر موهای زائد چه کسی انجام داده؟راضی هستید؟صورتم لیزر کنم چجوریه تا کی نباید نور آفتاب بخوره؟هر اطلاعاتی دارید تو رو خدا بگید 1398/03/24 | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 نه دکتر پوست خیلی خوبی هست گفتن بی حسی اثر لیزر رو کم میکنه آره منم استفاده نمی کنم گفتن اثرشو کم میکنهدستگاه شما چیه!؟ تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
448909 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 4362 چندوقت بعد چی؟ بعد از اتمام جلسات اولین لیزرم،یعنی دوره ۶ جلسه رفتم تمام شد،دیگه چند وقت یا چند سال بعد باید برم؟
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 آره منم استفاده نمی کنم گفتن اثرشو کم میکنه دستگاه شما چیه!؟ الکس کندلا بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 بعد از اتمام جلسات اولین لیزرم،یعنی دوره ۶ جلسه رفتم تمام شد،دیگه چند وقت یا چند سال بعد باید برم؟ دیگه بستگی داره کی رشد کنن معمولاا 6 ماه یا سالی یه بار به مرور به چندسالم میرسه بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 الکس کندلا کندلا دردم داره!؟ تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 کندلا دردم داره!؟ یه کوچولو اره ولی قابل تحمله و نتیجش می ارزه به درد بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ladymarian عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3378 آره منم استفاده نمی کنم گفتن اثرشو کم میکنه دستگاه شما چیه!؟ من میخام از جلسه بعدی بزنمخیلی درد کشیدم آخهنفسم بند اومد
عشق_آرامش_زتدگی عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 430 سلام میدونین لیزر کل بدن هر جلسه ش چقدر زمان میبره آخه پسر من خیلی کوچیکه نمیتونم پیش کسی بذارم
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 یه کوچولو اره ولی قابل تحمله و نتیجش می ارزه به درد واسه من درد داره ولی لحظه ایه مجبورم تحمل کنم تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 من میخام از جلسه بعدی بزنم خیلی درد کشیدم آخه نفسم بند اومد آره به خدا منم انگار اتو رو داغ کردن گذاشتن رو بدنمولی گفت که از جلسه ی سوم به بعد مشکلی نداره پماد بزنی تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
ladymarian عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3378 آره به خدا منم انگار اتو رو داغ کردن گذاشتن رو بدنم ولی گفت که از جلسه ی سوم به بعد مشکلی نداره پما ... بمن گفت یکساعت قبل از اومدنتشیاف دیکلوفناک بذاری مسکن زمانی که راه افتادی بخوراین تاثیر دارهیعنی مثل مار به خودم پیچیدم و بدختره میگفتم نزننمیخامحالا جالبه که دختره میگه دردش ذهنیه 🤪🤪🤪تازه اتو یبارهاین مثل اینه که اتو رو میذارن و برمیدارن 😂😂😂
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 بمن گفت یکساعت قبل از اومدنت شیاف دیکلوفناک بذار ی مسکن زمانی که راه افتادی بخور این تاثیر داره ... اه یعنی شیاف تاثیر داره!!؟دیگه پماد نزنمآره دیگه هر بار که میزاره میسوزونه ولی لحظه اییهشما چ دستگاهی میرن!؟ تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
ladymarian عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3378 اه یعنی شیاف تاثیر داره!!؟ دیگه پماد نزنم آره دیگه هر بار که میزاره میسوزونه ولی لحظه اییه شما چ ... بمن گفت موثرهمن نمیدونمدستگاه کندلامیگه پماد اثر لیزر رو کم میکنه و لک میاره
vihan95 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 371 بمن گفت موثره من نمیدونم دستگاه کندلا میگه پماد اثر لیزر رو کم میکنه و لک میاره این جلسه که رفتم پس شیاف میزارم مرسی عزیرم ممنونمن فک می کردم کندلا درد نداره اخه میگن ژل و اینام نمیزنن تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام