2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 67 پست
نمیدونم دیدم یه خانمی لیزر کرده بود از مطب امد بیرون یه عالمه پماد زده بود

من این دو جلسه که رفتم هیچ التهابی نداشتم یکم فقط قرمزی که زود خوب میشه هیچ پمادی نزدم من حتی بی حسی

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الان التهاب داره؟؟؟؟ من دو سال پیش رفتم برا صورت  فقط گفت چهار ساعت هیچ کرمی نزن... تمام ...

نه عزیزم من هنوز شروع نکردم،ولی صحبت کردم میخوام بیام فردا میخوام برم پیشش،دارم اطلاعات جمع میکنم

حتما بکن من کردم خیلی راضیم واقعا ارزششو داره من اولین جلسه که رفتم اصلا هیچی دیگه در نیومد فقد شاید 2 تا 3 تا دونه که شیو کردم برای صورتمم وقتی که تموم میشد خودش ی پماد میداد میزدم همین

ممنون میشم برای شادی روح مادر شوهر عزیزم یه صلوات یا فاتحه بفرستید💔❤
حتما بکن من کردم خیلی راضیم واقعا ارزششو داره من اولین جلسه که رفتم اصلا هیچی دیگه در نیومد فقد شاید ...

عزیز،حین لیزر درد هم داره؟شما تمام بدن رفتی؟

من روز چهارشنبه رفتم جلسه اول بود. دایود 2019

ظاهرا هیچ تغییری نکرد و موها همونطور سرجاشون هستن

من از کمر به پایین کامل زدم و دستهام

اینقدر منشی هاش و اپراتورش بیخود و بیحال بودن که آخرش نفهمیدم جریان چیه. هیچ مشاوره ای واسه قبل و بعدش ندادن. گفتن برو خودت از اینترنت بخون

دیگه اینجا نمیرم

مشهد جای خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین?

چند جلسه کلا رفتی ؟؟

کلاس 6 جلسس من تا الان 3 تا جلسه رفتم ببین اولش موهات در میاد کامل هفته دوم همش میریزه بهش دست میکشی همش میریزن دیگه در نمیاد 

عزیز،حین لیزر درد هم داره؟شما تمام بدن رفتی؟

نه اصلا درد نداره فقط ی حس سوزن سوزن شدن هست که باید حتما داشته باشی 

من روز چهارشنبه رفتم جلسه اول بود. دایود 2019 ظاهرا هیچ تغییری نکرد و موها همونطور سرجاشون هستن من ...

واقعا؟این خانمی من باهاشون صحبت کردم گفت ۹۰درصد نتیجه جلسه اول میبینی،هی باید تمدید کنی۶تا۱۲ جلسه،وگرنه برمیگرده

بچه ها شما پماد بی حسی استفاده می کنین

نه دکتر پوست خیلی خوبی هست گفتن بی حسی اثر لیزر رو کم میکنه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
نه دکتر پوست خیلی خوبی هست گفتن بی حسی اثر لیزر رو کم میکنه

بعد از اتمام جلسات پوست صاف صاف،دون دون جای موها نیست روی پوست؟چند وقت بعدش باید لیزر کنم؟

بعد از اتمام جلسات پوست صاف صاف،دون دون جای موها نیست روی پوست؟چند وقت بعدش باید لیزر کنم؟

والا من الان جلسه دومم صاف شدم بعضی جاهام کاملا صافه بعضی جاهام جاشون هست هنوز

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

چندوقت بعد چی؟