2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم به هم میخوره

266 بازدید | 12 پست

پسرم مریض شد بردیمش اورژانس بیمارستان گفتن باید پزشک ببینه نامه دادن برای پزشک که نوبت بده همون موقع شوهرم با منشی دعواش شد سر هیچی با التماس من دکتر بچمو و دید و گفت باید بستری بشه.مادر شوهرم شب اومد پیشم تا صبح خوابید یه ذره هم بچه کمک نکرد فرداش هم خلاصه اومدن بچمو معاینه کنن داشتن پرستارا حرف میزدن شرح حال میذادن به پزشک که مامانم بچم که بغلش بود آورد داشت گریه می کرد مادر شوهرم گفت ببرش بیرون گفتم حالا دکتر اومده معاینه کنه کجا ببره بیرون جلوی پرستارا و دکترا گفت هیییس حرف نزن.منم ناراحت شدم زنگ زدم به شوهر بیشعور احمقم که چرا مامانت حق همچین کاری داره.شوهرم فحش داد بهم الانم با مامانش بگو بخنذه با من لج.البته منم حرف میزنه ج نمیدن زنگ میزنه ج نمیدم چون شعور نداشت به مادرش بگه بچه مریضه داره توی بیمارستان اذیت میشه چرا بجای کمک اذیتش میکنی.من الان ۴روزه بیمارستانم فقط دارم آه شوهرای هم اتاقیارو میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونجا توي اون شرايط شما هم حوصله داشتي گير دادي، زنگ زدي گلگي، حالا به بچه ت ميرسيدي بعد عروس و م ...

واسه اینکه هرچی سر هرچیزی تیکه انداخت محل نذاشتم تا دیگه وقتی جلوی پرستارا و دکتر بی احترامی کرد خیلی بهم برخورد

خیلی حساس شدم روش.

حق داری عزیزم.. منم بودم خیلی ناراحت میشدم.. ولی مردا هر چی هم در مورد مادرشون بگی که قبول نمیکنن.. فقط آدم خودش خراب میشه.. به وقتش حالشو در نبود شوهرت جا بیار.. الانم فقط مهم برات بچت باشه.. نه شوهر.. و نه مادرشوهر😊😘😘

حداقل به خودش مي گفتي ، شوهرتم الان مثل خودت فكرش درگيره خب 

خودش شعور نداره واقعا بهش میگفتم اهمیت نداشت براش.دکتر هم جلوشون گفت باید شوهر و مادر شوهرتو ببری پیش روانشناس

حق داری عزیزم.. منم بودم خیلی ناراحت میشدم.. ولی مردا هر چی هم در مورد مادرشون بگی که قبول نمیکنن.. ...

برام مهم نیست فقط دلم گرفته احتیاج به انرژی دارم که فقط منفی نصیبم شده

میدونم عزیزم.. ادم اینجور موقع ها به همه چی گیر میده.. حالا ی مادرشوهر این مدلی هم بخوره پستش دیگه بدتر😊درک ندارن که.. متاسفانه.. تو هم فقط قربون صدقه بچت برو.. به وقتش حالشو بگیر😆😆