2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام اگه خدا بخاد پاییز که بچمو از شیر گرفتم عمل کنم ولی فعلا پولش جور نیست بیشتر از۵تومنم نمیتونم بدم یه دکتر عالی هم سراغ دارم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
 عزیزم من کرج پیش کاظم زرگری ولی تهرانم فکرکنم مطب داره 

آهان .

من شیرازم همه دکترا نرخشون از 8 تومن شروع میشه تا میره بالا . منم میخوام عمل کنم واقعا زیاده شما گفتی 5 تومن گفتم ببینم کجایی با این قیمت 😊

آهان . من شیرازم همه دکترا نرخشون از 8 تومن شروع میشه تا میره بالا . منم میخوام عمل کنم واقعا زیاده ...

دیگه بعضی از دکترا بی انصافی میکنن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

عمه ام تقریبا۵ روزپیش عمل کرد انحرافم داشت۹میلیون مشهد

ولی خیلی بد بود دوبار تشنج کرد و نزدیک بود بره کما خون مثل فواره از بینی هاش میزد بیرون با اینکه دکتره موقعی ک عمه امو عمل کرد دوتا دیگ عملم داشت اون دوتا خوب پاشدن بعد عمل راه رفتن عمه من بستری شد..بهش نساخته بود

منم قصد عمل داشتم ولی بعد دیدن این اتفاق میترسم واقعا نمی ارزه