2777
2789
عنوان

😱😱😱😱يه سوال⁉️

155 بازدید | 13 پست

دوستان امروز درد خفيف داشتم خيلي خفيف بي حالم بودم همش ٢٨ ام پريود بايد ميشدم امروز لكه ي نسبتا قهوه اي ديدم بنظرتون ميتونه براي لانه گزيني باشه؟ يا پريود شدم 😓

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)  

اخه من تو اقداماي قبلييمم يكي دو روز قبل پريود لكع خيلي قهوه اي ميديدم كع بعدش پريود ميشدم 

اين سري چهارروز زودتر ديدم 

واقعن گيج شدم 

ازبس بيبي چك زدم منفي شد ديگع واقعن داغون شدم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ تا ۴ روز مونده به پری باشه لانه گزینی هست . اگه لانه گزینی باشه فردا صبح اب و چای و هندونه نخور ادرار صبحت غلیظ باشه و بی بی بزن باید نشون بده

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
من سه بار حامله شدم تو هر کدوم مثل هم بود لک داشتم اصلا تو حاملگی سوم از لک فهمیدم حامله ام تازه من ...

من دماي بدنم خيلي بالاست الان اينجا هوا سرده من دارم ميپزم از گرما و كولر روشنه غذام نميتونم بخورم بوي غذا خيلي اذيتم ميكنه 

😓😓😓ولي ميدونم اين ماهم نميشه😕

۶ تا ۴ روز مونده به پری باشه لانه گزینی هست . اگه لانه گزینی باشه فردا صبح اب و چای و هندونه نخور اد ...

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍دعام كن 

خیلی مشکوکی دختررررررررر🤭

ازينور بخودم ميگم علائم پريودي ازينور ميگم شايدم باردارم 

نميدونم كع به مامانم گفتم گفت بايد صبركني ببيني پريود ميشي يان

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍دعام كن 

انشاالله همینطوره عزیزم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....