2777
2789
عنوان

بی احترامی کردن خانوادم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 31 پست
از شوهرت دفاع کن...تهدیدشون کن بگو از این بار بیام خونتون این حرکت رو ازتون ببینم دیگه پا تو خونتون ...

اخه طبقه بالای پدرم هستیم .....انقد تنها میمونم دوست و فامیل درس حسابیم ندارم مجبورم بیام اینجا بخاطر اون

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ....بعد حرفیم بگم میگن تو طرف شوهرتومیگیری فردا مشکلی داشتی نیا ب ما بگو

کسی حق بی احترامی ب  فرد دیگه رو نداره ! 

حرف شون منطقی نیست اصلا 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مثل پدر من که برای شوهرم ارزش قائل نیست البته برای خودمم نیست البته مشکلی نیست چون از اون ور مادرشوه ...

منم از خانواده شوهر شانس ندارم 

میبینی جلو دیگران هم مسخرش میکنن مثلا جلو عمو هام یا عمه هام ....لهجشو نوع حرف زدنشو مسخره میکنن.... ...

چه کار اشتباهی میکنن... اینجوری شان و شخصیت همسرت رو میارن پایین. متوجه نیستن الان همون عمو و عمه نمیگن وای اینا چه باحالن که! تو دلشون میگن دخترشونو دادن دست کسی که حتی برای خودشون هم مایه تمسخر و مضحکه است! 

چه کار اشتباهی میکنن... اینجوری شان و شخصیت همسرت رو میارن پایین. متوجه نیستن الان همون عمو و عمه نم ...

اره واقعا فامیلامون اهل شماتت هستن و اصلا راضی ب خوشبختی من نبودن نیستن اینام با حرفاشون نمیدونم چیو میخوان ثابت کنن

اخه طبقه بالای پدرم هستیم .....انقد تنها میمونم دوست و فامیل درس حسابیم ندارم مجبورم بیام اینجا بخاط ...

بازم خوبه طبقه بالای خونه پدرت جا دادن بهت من که شوهرم اصلا حق نداره پاشو بذاره خونه پدرم خود منم دو هفته یه بار به زور میرم خونشون برای دیدن مامان و خواهرم شوهرمم مرد خوبیه هیچ کاری نکرده اما شانسش اینه 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
خانواده منم يه وقتايى همينجورن شوهرم هزارتا خوبى ميكنه ولسه يه ايراده كوچيكش هى ميگن مثلا شب كه از ...

بخدا شوهر من انقد خوب هس انید با معرفت کاری .....بیچاره چون یتیم بزرگ شده خانوادش پشتش نیستن و پولدار نیس ....البته کار داره و غیرت داره.......اما ب خودشون  این اجازه رو میدن ک پشتش بد بگن.....

اخه طبقه بالای پدرم هستیم .....انقد تنها میمونم دوست و فامیل درس حسابیم ندارم مجبورم بیام اینجا بخاط ...

وقتی میبینی تحقیرش میکنن زیاد نرو تا خودشون بفهمن خودتون دو نفره برید بیرون تفریح شاد زندگی کنید

بازم خوبه طبقه بالای خونه پدرت جا دادن بهت من که شوهرم اصلا حق نداره پاشو بذاره خونه پدرم خود منم دو ...

خدا برات نگه داره همسرتو 

خدا برات نگه داره همسرتو 

ممنون برای تو هم

امروز دلم خیلی گرفته بود گفتم چطور بعضضیا اینقدر تو زندگی خوش سانسن هم از خانواده خودشون دارن هم از خانواده شوهرشون بعیام مثل من اینجوری ولی بازم خدا رو شکر شوهر و دخترم خوبن

ممنون برای تو هم  امروز دلم خیلی گرفته بود گفتم چطور بعضضیا اینقدر تو زندگی خوش سانسن هم از خا ...

نمیدونم‌ والا....ولی من ک فکر میکنم اگ پولدار باشی  هم خانواده خودت خوب میشن باهات هم خانواده شوهرت......من خواهرم کمی از ما وضعشون بهتره البته اون ۸ ساله زندگی شرو کرده من یسال....اما پدرم مثلاب خواهرم بیشتر از من احترام میزاره مادرشوهرش جونشم واس خواهرم میده اما من از این شانسا ندارم  خانواده شوهرمم کلا منو ب چشم دشمن میبینن.....

نمیدونم‌ والا....ولی من ک فکر میکنم اگ پولدار باشی  هم خانواده خودت خوب میشن باهات هم خانواده ش ...

بازم من میگم وضعت از من بهتره من اگه حتی اساسام تو کوچه باشه بابام اونقدر سنگدله که حاصر نیست منو تو یه طبقه خونش جا بده الانم طبقه بالای خونه مادرشوهرم میشینم ۹ ساله خیلی سختی میکشم اما هنوز جور نشده بریم اما گفتن تا آخر تابستون باید برین برادرشوهرم بیاد جای ما یه طبقه دیگه هم خالی دارن ولی مادرشوهرم میخواد بده اونو اجاره حتی گفتیم نده بذار ما بریم اونجا گفت نه