2777
2789
عنوان

بی احترامی کردن خانوادم ب شوهرم

1018 بازدید | 31 پست

سلام خانما شوهر اصلا ادم‌بدی نیس تا حالا حرفی ب خانوادم نزده ک برنجن یا بد رفتاری نکرده اصلا ....اما پدر مادرم نمیدونم چرا اینقد طفلیو تحقیر میکنن در غیاب خودش....مثلا وقتی میام خونه مامان هی بد میگن مسخره میکنن  ....حتی ادای شوهره خواهرمم درمیارن.....من خیلی دلم میشکنه چون واقعا شوهرم ادم خوبو مهربونیه

چی بگم ب نظرتون؟؟؟؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

جلو روشون وایسا

بگو مسخرش نکنن

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مامان مسخره کردن دیگران اوج بیفرهنگی ادمه اگه مشکلی داره قشنگ بگین حلش کنه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

این چه اخلاق بدی آخه ؟! 

مسخره می کنن  و  پشت سر داماد شون  غیبت میکنن  ک  ب چه هدفی برسن ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
جلو روشون وایسا بگو مسخرش نکنن

میبینی جلو دیگران هم مسخرش میکنن مثلا جلو عمو هام یا عمه هام ....لهجشو نوع حرف زدنشو مسخره میکنن.....

ناراحتیت رو بروز بده 

مثلا به نشونه‌ی اعتراض جمع رو ترک کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اجازه نده مسخره کنن. هر رفتار غلطی چه از همسر چه از خانواده سر بزنه ، شخص باید برخورد کنه. الان فکر کن خانواده همسرت بی دلیل بهت توهین و مسخره ات میکردن بعد شوهرت سکوت میکرد ناراحت نمیشدی؟ الان وظیفه شماست ازش دفاع کنی

این چه اخلاق بدی آخه ؟!  مسخره می کنن  و  پشت سر داماد شون  غیبت میکنن  ک ...

نمیدونم والا ....بعد حرفیم بگم میگن تو طرف شوهرتومیگیری فردا مشکلی داشتی نیا ب ما بگو

مثل پدر من که برای شوهرم ارزش قائل نیست البته برای خودمم نیست البته مشکلی نیست چون از اون ور مادرشوهرم حسابی جبران میکنه باهام مثل کلفت خونش رفتار میکنه که کفه ترازو برابر بشه اینقدر خوشبختم من😏

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین