2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداکنه.خیلی استرس دارم که علت تاخیر چیه.اخه قبلا منظم بوده تاریخ پری

منم استرس جواب ازمایشو دارم😢😥هرکی منو میبینه میگه حامله ای از حالت چشمات مشخصه به نظرت این حرفا راسته؟!

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
منم دقیقا عینه توبودم بی بی منفی  صبحش میخاستم برم ازمایش که شبش پریودشدم  امیدوارنبا ...

باز خوشبحالت پریودمیشی بعدش

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
منم استرس جواب ازمایشو دارم😢😥هرکی منو میبینه میگه حامله ای از حالت چشمات مشخصه به نظرت این حرفا را ...

.شاید با تغیر حالت بشه چیزی گفت ولی قطعی نیس .من سر بچه اولم انقد میخابیدم که همه مشکوک شده بودن 

روز ۵۶ موعدم پریودشدم میدونی چقدتاخیر دیگ اخره نرمالش ۴۲روزه است

منم8باید پریودمیشدم هنوز نشدم!!!

.شاید با تغیر حالت بشه چیزی گفت ولی قطعی نیس .من سر بچه اولم انقد میخابیدم که همه مشکوک شده بودن&nbs ...

مادربزرگ شوهرم ومادرش وچندتاخانوم دیگه منو دیدن گفتن حالت چشمات ورنگت مشخصه بارداری دوستمم منو دید گفت چشمات فرق کرده تیزشده ولی بی بی منفی شد 😭!!!چقدرامکان داره آزمایش مثبت بشه؟!

مادربزرگ شوهرم ومادرش وچندتاخانوم دیگه منو دیدن گفتن حالت چشمات ورنگت مشخصه بارداری دوستمم منو دید گ ...

منم واسم سواله.ولی فک کنم احتمالش خیلی کمه اخه بیبی منفی میشه با انقدر تاخیر

وقتی حامله نباشیم دارویی نداره پری‌زودتر بیاد ؟بعد اینهمه تاخیر باز منظم میشه

به نظرم آزمایش بده اگه خدای نکرده حامله نبودی زعفرون ودمنوش زنجبیل بازمیکنه