2777
2789
عنوان

بی سیاست ترین کسی که میشناسین کیه؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 182 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه ضریب هوشی فوقالعاده ای دارم مدرسه تیز هوشان بودم کلا اما در واقع یه اسکل به تمام معنام در کل زندگیم هم فقط یک دوست داشتم
همون روژان هستم کاربریمو ترکوندن دوباره ساختم خخخخخخخخخخخ
خواهرم
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
چون مشاوره میگفت خیلی جاها باید بخاطر حفظ زندگیتم که شده، کارایی رو بکنی که دوست نداری،، مثلا میدونی اگه هفته ای دوبار ناهار بدون دعوت بری خونه مادرشوهرت ، و با اینکار هم اونارو خوشحال کنی هم شوهرتو،،،اینکارو بکن، هرچند از این کار متنفر باشی،،، اما من پیش شوهرم راحت گفتم نه دوست ندارم و کلی هم از مادرش بد گفتم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مامان من که اعجوبه اس.جلوی شوهرم گفت حالا که انقدربازهره صمیمی هستی یااون صیغه ی بهزاد بشه یاتوصیغه محسن.اب شدم جلوی شوهرم
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشه‌ی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.