2777
2789

دوستان فهرست منابع رو چجور باید اسم و فامیل نویسنده هارو براسال حروف الفبا کرد با برنامه نباید کارکنم باید خودم درست کنم لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
ترتیبش رو میخوای؟

اره گلم استاد یه نمونه مقاله داده اما هرجور ک نگاه میکنم نمیفهمم چجور بر اساس الفبا چیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

APA روش ی هست که باید استفاده کنی 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
با برنامه نباید کار کنی یعنی چی؟  لیتک یا ورد؟

نه استاد گفته باید کل پایان نامه رو دست نویس باشه و الان خودم باید براساس الفبا فهرست بنویسم چندتا نمونه داده اما هرچی فکر میکنم جور درنمیاد

اره گلم استاد یه نمونه مقاله داده اما هرجور ک نگاه میکنم نمیفهمم چجور بر اساس الفبا چیده

رفرنس فارسی ها که اول باید باشه.. اونا رو طبق فامیلی بنویس
بعد رفرنس انگلیسی ها رو بنویس بر اساس حروف الفبای فامیلی شون

براساس فامیلیشون ب ترتیب حروف الفبا

همین کارو کردم اما وقتی نمونه استاد رو نگاه کردم اصلا جور نبود

نه استاد گفته باید کل پایان نامه رو دست نویس باشه و الان خودم باید براساس الفبا فهرست بنویسم چندتا ن ...

عجب استادی، استادی که از تکنولوژی دور باشه دیگه وای به حال بقیه

اولین باره میشنوم استاد اینجوری بگه

تو جزوه روش تحقیقت هست.

ب ترتیب حرف اول نام خانوادگی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برنامه ای هست با گوشی بشه کار کرد؟؟؟

Apa   پی دی اف هست شما از روش باید بشینی بر اساس اموزشهای  که داره بخونی و بنویسی بعد هم اخرش باید با برنانه ورد کار کنی برنامه ی دیگه واسه کار کردن واسه پایان نانه نداری خود ورد هم خیلی برنامه کانلی هست فقط باید بلد باشی لزش استفاده کنی و پیشنهاد میکنم وردتت۲۰۱۳ باشه چون میتوتی ویراستلر نصب کنی که خطاهات رو هم بگیره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
رفرنس فارسی ها که اول باید باشه.. اونا رو طبق فامیلی بنویس بعد رفرنس انگلیسی ها رو بنویس بر اساس حرو ...