الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرغ و با فلفل سیاه و کره سرخ کن پیاز سرخ شده و رب سرخ شده و فلفل دلمه درشت و هویج و بریز توش آب جوش بریز روش زعفران هم بریز و با زرد چوبه رب نارنج یا لیمو عمانی
من مرغ مجلسی که میپزم عین رستورانیا میشه اما واسه خودمون دو نفر که میپزم اونجوری نمیشه فک کنم تعداد زیاد که بپزی خوشمزه میشه اما در کل با کره و زعفرون سرخ میکنم پیازم جدا گونه سرخ میکنم رب میزنم سرخ که شد آبلیمو آب میریزم میریزم رو مرغا یکم دارچین و فلفلم میریزم فلفل دلمه و هویجم گاهی میریزم زردچوبه اصلا نمیزنم فقط اول و آخر پخت زعفرون نصف استکان
من مرغام رو اول براشون پیاز داغ میکنم درحدی ک پیاز طلایی بشه بعد مرغمو با پودر سیر وزردچوبه و زنجبیل و کاری کمی تو پیاز تفت میدم ولی ادویه کم میزنم و با فلفل دلمه و هویجو اب جوشیده یکم میریزم تا پخته شه
پخته ک شد زعفرون رو دم میکنم میدم روش و آبلیمو نمک هم بهش میزنم و مقداری کره و میذارم ابش چیده بشه و تو روغن کره حسابی سرخ و طلایی بشه درخدی ک مقدار کمی اب روغن داشته باشه
متنفرم از جامعه ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و کثیفی را میگذراند روشن فکری! و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟