2777
2789
عنوان

مرغ رستورانی خوشمزه

573 بازدید | 21 پست

سلام مرغ و چجوری بپزم چه ادویه هایی میخاد که طعم و بوش بشه مثل رستوران ها 

.یک مزه ی خاصی داره مال بیرون.در ضمن اونجوری نرم هم نمیشه وقتی میپزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ي جوش بده مرغتو كف روش جمع كن بعد بشورش اين كار باعث ميشه مرغت وا نره

بعد سرخش كن سس گوجه درست كن با ادويه دلخواهت و كرفس و هويج و فلفل دلمه

مرغ بريز تو قابلمه بعد سس بده روش زيرش كم كن بذار دم بكشه و بپزه

یه چند ساعت باید مزه دارس کتی با پیاز یا اب میاز و فلفل دلمه ای و سیر

نمک و فلفل و روغن زیتون و یه قاشق ماست و یکم زعفرون

بعد پیاز رنده کن رب رو با کره تفت بده و مرغهای مزه دار ذتو بجین داخلش و بذار با اب خودش با شعله خیلی کم پخته بشه

مرغ و با فلفل سیاه و کره سرخ کن پیاز سرخ شده و رب سرخ شده و فلفل دلمه درشت و هویج و بریز توش آب جوش بریز روش زعفران هم بریز و با زرد چوبه رب نارنج یا لیمو عمانی

بزار بپزه و آبشم غلیظ بشه 

بی خیال باش تا کامروا باشی

من مرغ مجلسی که میپزم عین رستورانیا میشه اما واسه خودمون دو نفر که میپزم اونجوری نمیشه فک کنم تعداد زیاد که بپزی خوشمزه میشه اما در کل با کره و زعفرون سرخ میکنم پیازم جدا گونه سرخ میکنم رب میزنم سرخ که شد آبلیمو آب میریزم میریزم رو مرغا یکم دارچین و فلفلم میریزم فلفل دلمه و هویجم گاهی میریزم زردچوبه اصلا نمیزنم فقط اول و آخر پخت زعفرون نصف استکان

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

من مرغام رو اول براشون پیاز داغ میکنم درحدی ک پیاز طلایی بشه بعد مرغمو با پودر سیر وزردچوبه و زنجبیل و کاری کمی تو پیاز تفت میدم ولی ادویه کم میزنم و با فلفل دلمه و هویجو اب جوشیده یکم میریزم تا پخته شه

پخته ک شد زعفرون رو دم میکنم میدم روش و آبلیمو نمک هم بهش میزنم و مقداری کره و میذارم ابش چیده بشه و تو روغن کره حسابی سرخ و طلایی بشه درخدی ک مقدار کمی اب روغن داشته باشه

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟