2777
2789
عنوان

شاید بگین به تو ربطی نداره ولی خب دلم میخاد اینجا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 119 پست
پوشک سایز چند میبنده؟

۴بچش خیلی ضعیفه شاید به زور ۱۰کیلو یشه من پسرم سه ماهشه ستیز ۳میبندم اون بچش چارسالشه سایز ۴😕😕

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
این شاید بچش مشکل داره باید ببره دکتر تا سه سالکس طبیعیه ولی بعدش نه من پسرم خیلی کمتر از دوسالش بود ...

میترسم بهش بگم بهش بربخوره که بگه بچه من مشکلی نداره چرا بزرم دکتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونید گف میخاستم از پوشک بگیرمش ولی رو فرش جیش میکنه نمیتونم باز بزارمش میگم خب بندیه ی خدا بخای ا ...

تو خونواده ما قانونه..پروسه از پوشک گرفتن بچه از یک سالگی به صورت ریز شروع میشه ،قطعا زحمت داره اولاش ولی خب راهیه که باید رفت

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.
تو خونواده ما قانونه..پروسه از پوشک گرفتن بچه از یک سالگی به صورت ریز شروع میشه ،قطعا زحمت داره اولا ...

اره ما هم همینطوریم مامانم میگه الان ک پسرت سه ماهشه سعی کن کم کم یادش بدی مثلا پسرم شبا اصلا جیش نمیکنه میکه صبح زود پاشو ببر سرپاس کن کم کم یاد بگیره 

شوهرش بهش چیزی نمیگه زندگیشون چطوره احساس میکنم افسرده اس؟

اتفاقا شوهرشم خیلی خسیسه نمیدونم چطور چیزی بهش نمیگه در رابطه با پوشک 😂

میترسم بهش بگم بهش بربخوره که بگه بچه من مشکلی نداره چرا بزرم دکتر 

این وزن ده کیلو برا بچه چار ساله خیلییییی کمه خیلی پسر من چهارسالشه پدنزده و خورده ای هست تازه درست حسابیم غذا نمیخوره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

لستارتر ببین بنظر بچش مشکلی داره اخه میگی وزنش بزور ده کیلویه اخه بچه یک ساله ده کیلو هس، شاید میخاد کسی نفهمه چیزی نمیگه ما ازدرون ادما خبر نداریم وگرنه این گرونی پوشک هر کسی رو مجبور میکنه بچشو ازپوشک بگیره

یا ولی عصرعج نگهدار فرزندانم باش. نامه سرنوشتم را به شادی وخوشبختی وبرکت امضاکن.
حتماپولدارن که خرج پوشاک بچه بهش فشارنمیاره

نه عادین مثه ما پلی شوهرشم خساست داره نمیدونم چرا چیزی بهش نمیگه 

لستارتر ببین بنظر بچش مشکلی داره اخه میگی وزنش بزور ده کیلویه اخه بچه یک ساله ده کیلو هس، شاید میخاد ...

نمیدونم بخدا اگه مشکلی داره ک ما خبر نداریم ولی خب چی ی هم بهمون نمیگه ما خیلی صمیمیم باهم 

نمیدونم بخدا اگه مشکلی داره ک ما خبر نداریم ولی خب چی ی هم بهمون نمیگه ما خیلی صمیمیم باهم  

عزیزم صمیمی بودن دلیل نمیشه برا گفتن هر چیزی ،شاید میگه بعد اینکه بچش بزرگ شد پشت بچش حرف وحدیثه ،

یا ولی عصرعج نگهدار فرزندانم باش. نامه سرنوشتم را به شادی وخوشبختی وبرکت امضاکن.