2777
2789

سلام ضمن تبریک ورودم به جمع 😀

من بعد یک سال در خواست همکلاسی م برای اشنایی به قصد ازدواج رو قبول کردم اما تا حالا با کسی دوست نبودم 😅 به خاطر همین دید خاصی درباره اخلاق پسرا ندارم😑

ایشون آدم ظاهرا مذهبی ای هستن و خیلی غیرتی برخورد میکنه گاهی حس میکنم زیاده روی میکنه و طبیعی نیست اما خب دوست دارم خانمایی که همسر غیرتی دارن کمک کنن که تیپ شخصیت اینجور آدما چجوریه بدرد زندگی میخورن یا نه؟

در ضمن ما هم سنیم ولی ایشون از لحاظ عقلی بزرگتر از من هستن🤣😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت چی میپسندی اگه یه سری چارچوبا داره اون چارچوبا باید اولا به نظر تو منطقی باشه دوما دو طرفه باشه مثلا اگه یه کارایی رو فقط برا دخترا بد میدونه با هر توجیهی مثل جامعه بده و ... اما خودشو آزاد میدونه یعنی ادم غیرمنطقی و احتمالا بدبینیه. خلاصه ببین چارچوبای اخلاقیتون باهم جور در میاد یا نه . اگرم چیزی رو که شما الان انجام نمیدی ازت میخواد مثل چادر یا مسجد رفتن یا ... باز ببین فاز خودت چیه اگه دلت با اینکارا نیست قبول نکن چون اول زندگی آدم راحت میتونه از خودش بگذره و با همه چی سازگار بشه ولی به محض اینکه هیجانات اولیه تعدیل شد همین تغییر کردنای اجباری باعث نارضایتی و اختلاف میشه.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
ببین خودت چی میپسندی اگه یه سری چارچوبا داره اون چارچوبا باید اولا به نظر تو منطقی باشه دوما دو طرفه ...

ضمنا اگه منظورت از غیرتی بودن دخالت تو تحصیل و کار و بیرون رفتن و این مسائلته که حتی توجیه مذهبی هم نداره اینا دیگه اصلا فکر کردنم نداره از هیچ مردی قبول نکن  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
ببین خودت چی میپسندی اگه یه سری چارچوبا داره اون چارچوبا باید اولا به نظر تو منطقی باشه دوما دو طرفه ...

چارچوبایی که داره دو طرفه س اما بعضی هاش به نظرم منطقی نیست..

مثل اینکه محیط کاری ت باید تا جای ممکن مرد نداشته باشه

یا اینکه به حریم خصوصی اعتقادی نداره🤔 هر چند دو طرفه س ولی به نظرم همه آدما دوست دارن یه جایی رو داشته باشن که فقط برا خودشونه اما اون میگه زن و شوهر چیز پنهونی ندارن و اشکالی نداره برن سر گوشی هم

چارچوبایی که داره دو طرفه س اما بعضی هاش به نظرم منطقی نیست.. مثل اینکه محیط کاری ت باید تا جای ممک ...

یعنی خودشم کار تو محیطی که کارمند خانم داره بهش پیشنهاد بشه رد میکنه؟ 

آره این که حریم خصوصی نباید بین زن و شوهر باشه اشتباهه حریم باید باشه اما نه اینکه گوشیشونو از دست هم قایم کنن مثلا این باشه که گوشی هر دو رمز داره اما اگه من به شوهرم گفتم گوشیتو بده من یه زنگ بزنم هول نکنه! یعنی انقدر تعهد و اعتماد باشه که کار بدی توی گوشیشون نکنن ولی در عین حال هم گوشی همدیگه رو چک نکنن دنبال آثار جرم بگردن هرروز!

اینکه ایشون از همین اول این شرطارو گذاشته یعنی جزو اولویاتش و دغدغه هاشه و به نظر میاد نشونه خوبی نیس. معمولا اینجور آدما فرضو بر صداقت و بی گناهی طرف مقابلشون نمیذارن دایم دنبال اثباتن. 

چارچوبایی که داره دو طرفه س اما بعضی هاش به نظرم منطقی نیست.. مثل اینکه محیط کاری ت باید تا جای ممک ...

روی حجاب هم حساسه میگه جوراب بپوش آستین سه رب نپوش گوشت معلوم نشه گردنت معلوم نشه❤😂😂

البته این بنظرم موردی نداره اگه توی مسائل دیگه به چارچوب مشترک برسیم😁

یعنی خودشم کار تو محیطی که کارمند خانم داره بهش پیشنهاد بشه رد میکنه؟  آره این که حریم خصوصی ن ...

یه بار ازش پرسیدم گفت اگه تو نخای قبول نمیکنم شک نکن

اما به نظر من موردی نداره😑

روی حجاب هم حساسه میگه جوراب بپوش آستین سه رب نپوش گوشت معلوم نشه گردنت معلوم نشه❤😂😂 البته این بن ...

اگه چارچوب خودت اینا نیست بعد از یه مدت از تغییر دادن خودت پشیمون میشی و از دست طرفت عصبانی که چرا تغییرت داده. اولش شیرینه و نماد علاقه و اهمیت دادنه به نظر آدمه اما دیر یا زود به حالت عادی خودت برمیگردی از نظر فکری. فقط مساله زمانه