2777
2789
عنوان

خانمهای باسلیقه تشریف بیارید

138 بازدید | 32 پست

خانمها مادران گرامی من برای پسر دوساله نیمه ام میخام وسایل اتاقش رو بخرم.الان نمیدونم تخت دو منظوره نوزاد نوجوان بگیرم؟ ک سایز بندی هم داره نهایت تا ۱۲۰ سانت هست.از اون تختها که انتهایش باکس هست و حفاظ دو طرف بلندداره ولی قابل برداشتن هستن.

یااینکه تخت نوجوان بگیرم و دو حفاظ متحرک برای دو طرفش بخرم.؟

تاالان تخت پارک داشته ک استفاده هم نکرد .

در ضمن از مدل تخت دیاکو یا ریتا آپادانا میخاستم بخرم یا نوجوان . 

و

شما ترجیح میدید ی یک دست سفید بگیرید یا یکم رنگ هم قاطی باشه؟

کمکم کنید.

ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکدست سفید نمیپسندم برا بچه طرح های بچگانه بیشتر خوشم میاد بعدشم مگه تخت و کمدش چند سال براش کار میکنه ازهمونا بگیر ک پایینش باکس میخوره و میشه برداشت بعدا... ان شالله 10 یازده سالش ک شد  اون موقع سرویس نوجوان بگیر براش

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

سلام عزیزم اینو‌میگم چون من مدیر فروش واچیک و‌چیلک بودم و شغل ابا اجدادی پدرم هم مبلمان و مغازه داریم تجربه نشون داده از ابتدا تخت نوجوان بگیر کنارش حفاظ متحرک بزن تخت هم اگه میخوای مدت طولانی استفاذه کنی ی رنگ بگیر ک تو هر سنی خوشش بیاد میتونی با روتختی و‌اینا بهش رنگ بدی یا اگه کمد و دراورم میگیری دستگیره هاشو کارتونی بزن ک بعد ک بزرگتر میشه بشه عوض کرد   در کل اگه یک رنگ بگیری خیلی بهتره

سفیدمشکی مث مارک ادیداس هم قشنگ میشه ها.. یه دفعه اسپرت کن اتاقشو تا ده سال راحتی

2سالشه بچش😐😐

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
دیاکو ب نظرم همون مدل ملوان سابقه دقیق نمیدونم فکر کنم ک واسه پسر مناسبه رو تختی هم مدل ملوان باشه ب ...

اره دیاکو راه آبی داره.بالای کمد و بالای تخت یک مستطیل قهوه ای هست 

سلام عزیزم اینو‌میگم چون من مدیر فروش واچیک و‌چیلک بودم و شغل ابا اجدادی پدرم هم مبلمان و مغازه داری ...

ممنونم از راهنمایی دوست عزیز

نهایت تخت تا شش هفت سالی میخام استفاده بشه . پس یک رنگ بهتره و نوجوان ک حفاظ متحرک براش بگیرم

ب نظر شما اسیب نمیبینه سرش ب اطراف تخت بخوره؟