2777
2789

من۲۰سالمه خواهرشوهرم ۲سال ونیم ازم بزرگتره من قبل۷۴کیلو بودم وسعی وتلاش کردم شدم۶۵کیلو خواهرشوهرم ۵۹کیلو هستش وقدشم ازمن یکم کوتاه تره.با خواهر شوهرم خوبم هاا ولی بعضی اوقات کخ میریزه مثلا یه بار به دخترعمه شوهرم گفتش به من میخوره کوچیکتر از زن داداش بخورم نه ؟؟؟چون زن داداش ازمن چاق تره.

درصورتیکه اون هم کلاسی های منو ندیده به بعضیاشون میخوره که ۲۵اینا باشن ولی واقعا به من همون سن خودم میخوره.

یه بار هم عروس عمه شوهرم گفتش بهت نمیخوره از خواهرشوهرت کوچیک تر باشی بخاطر اینکه حرص منو دربیاره منم چیزی نگفتم.

چی جوابشون روبدم.؟؟

ولی من اونقدر اصلا آرایش نمیکنم که فقط در حد کرم ویه مدادابرو چون پوستم سفیده.

اونا خیلی آرایش میکنن مخصوصاً خواهرشوهرم رژ لب های تیره میزنن.

اعتماد به نفسم رو ازدست دادم 

آرایش میکنم خیلی تغییر میکنم مخصوصا عروسیا ولی دوست ندارم بیرون آرایش کنم

اهمیت نده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه آدم هایی که چاق ترن بزرگتر نشون میدن من تجربه شو دارم  الان که لاغر کردم ده سال سنمو کمتر میگن حقم دارن خدایی منم چاق میبینم سن بالا حدس میزنم😐😂

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍

خواهر شوهر منم میاد میگه لاغرا زشتن الان ک.ون گنده ها طرفدار زیاد دارن

میاد آروم یطوری ک مثلا داره اروم میگه ولی مطمئنه شوهرمم میشنوه میگه مردا این شکلی دوس ندارن عزیزم ی کم  رو خودت کار کن چاق شو چیه با.سنت یذرس

بگو عه؟؟خب حتما پخته تر و عاقل ترم 😁

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

اسی جون من عکساتونو ندیدم ولی چشم غیب میگم هفتاد درصد حرفشون درسته 

هر چی لاغرترو ریزه میزه تر باشی سنو کمتر نشون میده 

هر چی تپل تر باشی سنو بیشتر نشون میده 

البته هیکلا اینطوریه 

باید چهرتونو دید 

👄💄👠

تو اسکلی که به این چیزا فکر میکنی. هر وقت گفتن تو بزرگتر میزنی. بگو اتفاقا اندازه سنم میزنم. چون خیلی کم. آرایش میکنم کوچیکتر بنظرمیزسم. برعکس بعضیا که تو آرایش خودشونو خفه میکنن فکر میکنن با این کارکوچبک تر میشن

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
متاسفانه آدم هایی که چاق ترن بزرگتر نشون میدن من تجربه شو دارم  الان که لاغر کردم ده سال سنمو ک ...

منم کلا چهره ام ریز نقش ولی قدم بلنده با اینکه 35 سالمه هنه میگن زیر 30 سالی