2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری جوابشون رو بدم ضایع شدن.

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
بچه نیست.. کسی که منظور نداره حرفی برای ناراحت کردن اطرافیانش نمیزنه.. حسودها دنبال گفتن این حرفا هس ...

آره حسود دور و برم زیاده مخصوصا شوهرم همیشه پشتمه هرچی بخوام میخره برام و بهم اهمیت میده حسودی میکنن چون اونا شوهراشون اینکارا رو نمیکنن زیاد اونا پولاشونو جمع میکنن وقناعت میکنن 

البته منم جمع میکنم ولی به خودمم اهمیت میدم دیگه لباسی چیزی میخرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا حق با شماست 😊 ولی من شخصا مخالفم با نظرتون چون همیشه اینجوری نیست 

گاهی کسی که با ادم صمیمی هست با مهربونی میگه فلانی رنگ موهات یا ابروهات سنت رو زیاد نشون میده فلان رنگ رو کن.. یا وزنت بالاست زیباییتو گرفته سنت بالا دیده میشه بهتره لاغر کنی.. اون زیاد به آدم بر نمیخوره که وقتی با یکی صمیمی نیستی یهو میاد میگه سنت به قیافت نمیخوره کار شایسته ای نیست..☹

اینقد فضولن بعضیا تازه هی بهم میگن چرا حامله نمیشی یا کی حامله میشی؟؟ واقعا این سوالات شخصیه هیچ مو ...

وقتی مجردی میگن چه رشته ای میخوای بری بعدا میشه نوبت کنکور و رتبه کنکور و رشته تحصیلیت.. بعد میگن کی تموم میکنی.. بعد میگن چرا شوهر نمیکنی،بعد هی میگن کی عروسی میکنید پس،بعد میگن کی بچه میارید،بچه میاد هی میگن چقدر لاغره چقدر چاقه به شیر دادن یا شیرخشک دادن نظر میدن به پوشک کردن یا کهنه زدن نظر میدن،چرا راه نمیره چرا دیر حرف زدن رو شروع کرد....

دخالتها که تمومی نداره...

حالا همین حرفا رو به خودشون بگی انقدر بدشون میاد که چرا میپرسی و منظورت چیه و چیکار داری و جواب نمیدن به آدم..

وقتی مجردی میگن چه رشته ای میخوای بری بعدا میشه نوبت کنکور و رتبه کنکور و رشته تحصیلیت.. بعد میگن کی ...

آره والا سرشون تو زندگی اینو اونه یه بار باید دهنشون رو بست واس آخرین بار