2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری جوابشون رو بدم ضایع شدن.

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

بگو من و خدا نشسته ارایشم کرده نیاز ندارم حتی به کرم سفید کننده

و بگو اونایی که ارایش میکنند خود واقعیشون و قبول ندارن

بعد هم ببین از الان تو این سن بخوای به این چیزها اهمیت بدی چند سال دیگه هزار درد میگیری فقط بگو هودم مخمم و همین و همیشه تکرار کن با خودت بگو خودم فقط خودم خودم مهمم خودم عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه کسی چاق بودنت رو مسخره کرد بگو شوهرم این تیپی دوس داره 

بگو شوهرم  تپلی و با مزگی منو دوست داره 

یا اگه خواهر شوهرت اینجوری گفته دوروز دیگه بگو یه عکس که دوتاتون توش هستین تو و خواهرشوهرت

بگو اون عکسو نشون فلانی دادم گفته وای این خوار شوهرته جندسالشه 

بعد بگو گفتم سنتو 

گفته وای خیلی بیشتر بهش میخوره بهش میخوره بچه هم داشته باشه

از خودت تعریف کن جلوی این جور ادما

اسی جون من عکساتونو ندیدم ولی چشم غیب میگم هفتاد درصد حرفشون درسته  هر چی لاغرترو ریزه میزه تر ...

من لاغرکردم خب همه هم میبینن میگن چی لاغر شدی و وقد صورتت لاغر شده

وقتی چند بار جواب بدی هی درگیر میشین هردو بیشتر

بهترین حالت این وقتا جواب ندی....

وقاع اچه اهمیتی داره کی چی بهش میخوره

تازه 20سالته یعنی خیلی خیلی اول جوونی هستین

واقعا در این سن ها حالا دوسال بیشتر یا کمتر که ظاهر ادم تغییر نمیکنه اصلا

خ بچه ای خداییی اخه چه مهمه کی از کی بزرگتر بزنه یا اونا چی میگن  اینم یه حقیقته ک وقتی ادم اض ...

بچه نیست.. کسی که منظور نداره حرفی برای ناراحت کردن اطرافیانش نمیزنه.. حسودها دنبال گفتن این حرفا هستن.. تو شخص ایرادی پیدا نمیکنن گیر میدن به سن و..

آدم باید خودش خودش دوست داشته باشه عاشق خودش با‌شه

اره دیگه من نمیدونم چرا مهمه اخه من الان ۲۷ سالمه ۳۰ کیلو کم کردم بهم میگن واییی ۲۲ بهت میاد کسی قبول نمیکنه ۲۷ سالمه ولی دو سه سال پیش که چاق بودم همینا میگفتن وااای ۳۰ سالو داریا خب بگن چیکار کنم  با حرف اینا زندگی کنم؟😂

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍
وقتی چند بار جواب بدی هی درگیر میشین هردو بیشتر بهترین حالت این وقتا جواب ندی.... وقاع اچه اهمیتی ...

تازه هرچند بار این حرفشونو تکرار میکنن.

خب میدونین من کراتینه هم کردم اطرافیانم به شدت حسودن حتی به شخصه باچشم خودم دیدم طرف از شدت حسادت خودشو باخت اون لحظه.

حتی پس فردا می‌خوام برم عمل کنم چون بیمارستان خوب می‌خوام برم مطمئنم میگن اوه بیمارستان خوب هم رفته حالا

اره دیگه من نمیدونم چرا مهمه اخه من الان ۲۷ سالمه ۳۰ کیلو کم کردم بهم میگن واییی ۲۲ بهت میاد کسی قبو ...

خب ست آدم بالا بره دیگه قایم کردن نداره یه روزی هممون پیر میشبم ایشالا دلمون شاد باشه 

خب ست آدم بالا بره دیگه قایم کردن نداره یه روزی هممون پیر میشبم ایشالا دلمون شاد باشه 

دقیقا تازه من جز آدمهای حساسم که سنمو کسی نپرسه ولی دیگه بیخیال شدم دلم خوش باشه بسه

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍