2777
2789
عنوان

مگه زندگی بدون این مرد میشه اخه؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3257 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباي منم ديروز بهم گفت گوساله   گفتم باباتوضيح بده گوساله به چي ميگن گفت من گاوم توام بچه مني ...

😂😂😂💖💖

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

باباتون جنتلمنه جنتلمنه😍سایه شون مستدام .عمرشون طولانی .ازته دل واست دعاکردم دوست جون 😚

وای میسی  💖💖💖💖💖💖💖💖

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

خوش بحالت والا ما ک فقط فحش شنیدیم

😕

اگه همه پدرت روابطشان بادختراشون اینجوری بود هیچ دختری گدایی محبت از جنس مخالف نمی کرد خوشا به حالت ...

وای وای این حرفت طلاست واقعا رابطه خوب پدر با دختر باعث میشه دختر جذب هر مرد بی لیاقتی نشه

واییی عاشق بابات شدم.البته پدر منم خیلی خوبه ولی با رفتارش نشون میده.اینجوری خوش زبون نیست. ولی قدر ...

میسی 😂💖💖💖

خدا واست نگه داره‌الهی‌ک‌همبشه‌همیمطوری‌بمونیین❤️❤️

میسی💙💚💙

به به خدا نگهشون داره☺ چرا همه ی پدرا کتابی تایپ میکنن اخه😁😁😁

اره واقعا ،بابای منم چند وقت پیشا بهم پیام داده بودن ،دختر عزیز تر از جانم محبت بابایت به تو توصیف ناشدنیست ،خب راحت بگو دوست دارم دیگه عشقم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
قدر پدر عزیزت روربدون و دستش رو ببوس ...لطفا واسه آرامش روح بابایی عزیز منم یه صلوات بفرستین...باباع ...

ممنون خدا رحمتشون کنه 💖💖💖