2777
2789
عنوان

شوخی‌بی‌جابا شوهرشوهرِشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8936 بازدید | 228 پست

وای اصلا می بینم یکی این الفاظ  شوشوهاتون🤮همسری‌هاتون🤣اقایی‌هاتون رو به کار برده خیلی بدم میاد

چه وضعشه اخه

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه بار شوخی شوخی زدم زیر گوش شوهرم ولی آنچنان چسبید به صورتش که علامت دستم موند اون بیچاره فقط نگ ...

منم این کارو کردم😶😂

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

یه بار تو ماشین نشستیم دستم اوردم بیرون بارونم میومد داشتم دعا میکردم تو حس وحال عرفانی شوهرم شیشه رواتومات داد بالا دستم موند لای شیشه بعد سریع کشید پایین خوش نمک جان.بعد هر هر منم زدم زیر گریه که داشتم دعا میکردم زدی تو حسمم بماند که مث چی پشیمون شد😁

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم 
به شوخی زدم رو تخ......هاش  دیگ خودتون تصور کنید 😐

بابا اخه من این کارم کردم😂😂😂خیلیییی شوخی دستی باهاش میکنم ولی بخدا از رو دوست داشتنه

یبار خوابه عمیق بود

دستمال لوله کردم هی کردم تو گوشش🙄

یهو ماشد به صورت اتومات تو تاریکی یکی زد تو گوشم

حالا من جیغ چرا میزنی🙄🙄🙄🙄

میگفت وای حواسم نبود فکر کردم چک و جونوری چیزیه😒😒😒😒

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من شوخی بیجا نه دوست دارم انجام بدم ونه دوست دارم کسی روی من انجام بده فقط اومدم بخونم

منم مث شمام 

اصن نمیتونم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

یکبار به شوخی گفتم خیلی سطح شعورت پایینه یهو چشاش پر اشک شد 😐😐😐😐😐تا این حد نازک نارنجی 

چجوری انقد مهربون و مودبه

باریک الله!

یبار شوهرم قلقلکم میاد منم بشدت قلقلکی کار از دستم برنیومد زدم لای پاش با مشت😶😶

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

یه بار قهر بودیم غذا اوردم نخورد

نصف شب دیدم تو اشپزخونه پیش گاز داره لقمه میگره از پشت رفتم شلوارشو کشیدم و الفرار😓

پس گردنی رو که خوردم دیگه اون ادم سابغ نشدم😐تا یه هفته هم اخم تحویلم میداد😥

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای اصلا می بینم یکی این الفاظ  شوشوهاتون🤮همسری‌هاتون🤣اقایی‌هاتون رو به کار برده خیلی بدم می ...

شوشو ادمو یاد جیش میندازه

از اقایی بدترم اقاهه 🤮🤮🤮🤮