2777
2789
عنوان

شوخی‌بی‌جابا شوهرشوهرِشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8936 بازدید | 228 پست

یبار رف باهام شوخی خصوصی کنه ب ترکی فک کرد من بلد نیستم معنیشو  من چسبوندم ب خواهراش😂😂 ناراحت شد  بعد دیدم خیلی بهش برخورده ی طوری وانمود کردم ک رو دستی زدم بهش و اصلا معنی اون کلمه ترکی رو نمیدونم 😶😶 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
😶😶😶واکنشش چی بود

بیچاره کپ کرده بود زنگم زد گفت شاید الکی باشه منم خودمو الکی به گریه انداختم گفتم نه حالا چیکار کنم بچه نمیخوام دو ساعت بعد اومد خونه بهش گفتم ناراحت شد گفت هیچوقت ازین شوخیا باهام نکن 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما يبار مسافرت بوديم لب دريا رفتيم پاهامون ماسه اي شد تو حياط داشتيم ميشستيم حالا مادرشوهر و خاهر شوهر و مادربزرگ شوهر همه اونجا بودن شوهرم داشت پاهاشو ميشست شلنگ رو داد به من منم عقد بودم يهو جوگير شدم خيس ابش كردم😑بعد نميدونستم از خيس كردن بدش مياد فوبيا داره چنان ريد بهم كه تا اخر مسافرت باهم قهر بوديم خيلي ضايع شدم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
تعریف کن پلیز

یه بار تو نامزدی گردنشو گاز گرفتم، کبود شد

مادرشوهرمم گیر داده بود گلوی بچه م چی شده

وقتی شوهرم خواست برسوندم خونه، کلی غر زد به جونم

دیگه از اونروز اینکارو نکردم.

یه بارم به شوخی رژ لب پررنگ زدم رو لبام. زیر گلوش رو محکم ماچ کردم

بعدش یادمون رفت، شوهرم رفت خرید، یکی از اقوام رو دربایستی دارشو دیده بود اونجا.

وقتی برگشت داشت تعریف میکرد، یهو دیدم زیر گلوش جای لب منه

جرات نمیکردم بگم بهش

وقتی رفت حموم، تو ایینه دید، دیگه باقیش قابل پخش نیست

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

فعلاشوخی بیجا با شوهرم یادم نمیاد اما یه شوخی بیجا با  بابادارم .بابام ازحموم اومدمیخواست رو صندلی بشینه منم کنارصندلی وایساده بودم بابام بهم گفت برو کنار من بشینم منم صندلی رو اززیربابام کشیدم بابام بیچاره محکم خورد زمین قیافه من

قیافه بابام 

من یبارنامزدبودم به شوهرم گفتم بیایکم ابروهاتومرتب کنم اونم اومدسرشوگذاشت روپام منم حس آرایشگربودن بهم دست داده بود😀یه خواستم یکم بخندیم ابروهاشوخیلی کوتاه کردم وقتی توآینه خودشودیدیعنی دیوونه شدمنم عقلم نمیرسیدحالااین بااین ابروهاچطوری میخواست بره بیرون،کم مونده بودگریه کنه چن  ساعت فقط دعواکردیم بعدش منم قهرکردم باهاش،بیچاره میگفت وقتی دوستام دیدن اینقدمسخره ام کردن😀😀😀وقتی الان فکرشومیکنم میگم چرامن اون کاروکروم

دنیام پسرم😘😘

😭😭😭😭وآي

تازه ياد گرفته بودم بند بندازم😐😭

گيـــر دادم به دوس پسرم بايد بذاري روت امتحان كنم

خواسم الكـي مثلا پيشونيشو بند بندازم😂😂

عاقااا هول شدم نصفِ اَبروهاش رف😭😭😭😭

بعد جالب اينجاس زير بار نميرفتم ك گند زدم ميگفتم مدلشه

تهشم باهاش قهر كردم اومد منت كشي😐😐😐😐😅😅

🧚‍♀️👠مَــن قـِرتي تــَريــن دُخـتـَرِشَــهـرَمـ👠🧚‍♀️🧲
وای جلوی خودمو گرفتم بلند نختدم😂😂😂😂😂😂

کاری بود که اون لحظه از دستم بر میومد😂😎

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بعضی چیزا شوخیشم بده دل آدم میشکنه

اره تا دو روز اینقدر حرص خورد که کاراش اشتباه کرده بود و دوتا وسیله م شکسته بود ولی اروم نشد اخر اومد بهم گفت ولی بنا به ذلایلی عذرخواهی نکردم😂😂😂😂😂بازم حرصش دادم😅اخرم قهرکردم رفتم و خودش باز اومدمنت کشی😐😂😂