2777
2789

دوستان امشب میخوام دور هم جمع شیم و یه کار مثبت انجام بدیم 

میگن دعاهایی که در حق همدیگه میکنیم زود مستجاب میشه 

هر دعایی برای هر کسی دارین اینجا بگین

هر کسی رو که باعث مشکلی براتون شده 

حالا یا مشکل بزرگ یا مشکل کوچیک 

بیایم امشب حلال کنیم 

من چند وقت پیش نیت کردم و خواب دیدم 

دلم نمیخواد اینجا تعریف کنم ولی اون خوابها منو متحول کرد 

خودم دعا میکنم 

همسرم همیشه سلامت باشه و باهم زندگی خوبی داشته باشیم و خدا بهمون فرزندان صالح و سالمی عطا کنه 

هر کسیم خواست برای من دعا کنه 

لطفا دعا کنه که خدا منو ببخشه و اون دنیا اعمالم صاف شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجت روا شید . منم از خدا میخام زندگی همه ی جوونا خوب شه و کارشون رونق بگیره و هرررکسی شرایطش مثل ماست بزودی اوضاع مالیشون خوب بشه و برن سر خونه زندگیشون تا گناه نکنن و خدا ازشون راضی باشه . خیییلی التماس دعا دوستان

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم،خدایا هر کی تو این تاریکی شب بالشتت خیس شده ،هر کسی که امشب چشماات گریوونه ،خدایا نگاش کن

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

خدایا هرکی تو این نینی سایت عضوه و خونه نداره بهش یه خونه ی خوب و نقلی بده زود زود

خدایا هرکی شوهرش معتاده کمک شوهرش کن تا پاک شه و دیگه سمت دود نره

خدایا به همه نینی سایتیا شادی بده

خدایا ابروی این نینی سایتیارو نبر

خدایا یه عقلیم به وقیح بده😒

هیچوقت خودتون رو بخاطر عقاید دیگران عوض نکنید حالا هرکس ک باشه😡

خدا حاجتت رو بده استارتر 

لطفا برای منم دعا کنید مشکلاتم حل بشه و عواقب همه امورم ختم به خیر بشه

خدا رفتگان همه را هم مورد رحمتش قرار بده

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

انشاالله هیچ خونه ای غم نباشه.سلامتی باشه.قدر همو بدونیم.قدر لحظات خوب وسالم...خدایا بیکارا رو کار عنایت کن.بی مسکنا رو مسکن.بیماران را شفا.

ودر آخر آرامش آرامش آرامش.

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕
خدا حاجتت رو بده استارتر  لطفا برای منم دعا کنید مشکلاتم حل بشه و عواقب همه امورم ختم به خیر ب ...

عزیزم امیدوارم که مشکلتون به حق علی زودتر حل شه 

از وقتی اون خواب رو دیدم دیگه این دنیا برام بی ارزش شده 

همش فکرو خیالم اونجاست 

همه فکرم پیش قطاریه که تو هر ایستگاهی مسافری رو پیاده میکنه 

خدایا خودت کمک کن ک کار بابام درس بشه بیچاره خیلی حرص میخوره... دعا کنین نمیدونم چرا دعا بی اثره

عزیزم حتما حکمتی داره 

انشاالله که هر چی به صلاح پدرتون هست براشون رقم بخوره