2777
2789
عنوان

غذای کمکی سیرکننده نوزاد 7 ماهه

1164 بازدید | 44 پست

چی بدم سیرشه شبا خوابش سنگین شه؟

پیرم کرده😭😭😭

هرچقدم بدم بخوره باز هریه ساعت پامیشه

دیگه داره میزنه به سرم خواب اور بدم بهش

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک بده شبا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شیرخشک بده شبا

دادم شیرخشکم میخوره پامیشه.میدونی چیه عادت کرده سیرم هست پاشه خودم بدعادتش کردم تا صدا میداد بهش شیر میدادم برا اینکه شوهرمو بیدار نکنه صب میره سرکار.الام سیرم باشه پامیشه.فک کنم با دارو باید این عادتو بندازم

دادم شیرخشکم میخوره پامیشه.میدونی چیه عادت کرده سیرم هست پاشه خودم بدعادتش کردم تا صدا میداد بهش شیر ...

اره دیگه. من ۳ماهگی شیر شبش قطع کردم

خداروشکر میخواب تا صبح وگرنه پیر میشدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هرچی بدی باز پا میشه گشنه نیست از سر عادته من یه ربع قبل خواب بهش بیسکوییت میدادم قبل خواب آب میدا ...

افرین منم میدونم عادته.چکار کنیم بشکنه این عادت؟من دوماه دیگه باید برم سرکار .با این وضعیت چجوری برم؟چشام باز نمیشه صبا😥

اره دیگه. من ۳ماهگی شیر شبش قطع کردم خداروشکر میخواب تا صبح وگرنه پیر میشدم

😭😭😭😭چجوری قطع کردی؟

من بچه اولمه تجربه نداشتم نمیدونستم اینجوری میشه

افرین منم میدونم عادته.چکار کنیم بشکنه این عادت؟من دوماه دیگه باید برم سرکار .با این وضعیت چجوری برم ...

فقط باید از شیر بگیری

هر بار بیدار میشه یکی درمیون نده

من بعدا خوندم که بچه شبا گریه میکنه نباید سریع شیر بدی وگرنه عادت میکنه. خودم تا دخترم گریه میکرد سریع سینمو میزاشتم دهنش

حدودای 17ماهگی بود از شیر گرفتم. الان دوسالشه

راحت شدم 

صلوات
😭😭😭😭چجوری قطع کردی؟ من بچه اولمه تجربه نداشتم نمیدونستم اینجوری میشه

منم بچه اولم خب. دکترش گفت . وقتی وزنش شد ۲ برابر وزن تولد گفت شیر شب قطع کن. گفت خواب قد شیر مهم. ۵ شب پاشد هی گزاشتم رو پا  و نی نی لای لای دید از شیر خبری نی خوابید😃😃😊 البته چون کوچیک بود زود عادت کرد