2777
2789
عنوان

سوتی هایی که توو مجالس مهم براتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 78 پست

عرضم ب خدمتتون یه بارم پسر عموم داشت شلوغی میکرد خیییییلی شیطنت داره منم عصبی شدم تو جمع جلو عموها و ... برگشتم گفتم این وحشییییی از کدوم وحشی زاده ای ب دنیا امده عموم پدرم و پدر بزرگم هنورم تو افقن😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بانوتبسم  

خنده داره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

@ششيربرنج   

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

عروسی کدوم یک از اقوام‌بود خاطرم نیس

یک لباس دکلته قرمز تنم بود....

و طبق معمول داشتم قرررر میدادم....

در حال خودم بودم دیدم پارتنر رقصم داره باوصورتش انواع و اقسام شکلک هارو در میاره و با دنبال کردن محل اشاره دیدم بلهههههه بازهم حماسه افریدم....

و کم‌مونده بوده آبرو کل خاندان و بر باد بدم

گویا در حین حرکات ناموزن من و جفتک پرانی هایم قسمتی تز س ی ن ه بنده به بیرون امده و چیزی تا افتادن کامل قسمت دکلته نمونده.....

پ ن من زیر دکلته س و ت ی ن نمیبندم

نتیجه زیاد از خود بی خود نشید در رقصیدن تا  عریان نشید☺☺☺☺

عروسی کدوم یک از اقوام‌بود خاطرم نیس یک لباس دکلته قرمز تنم بود.... و طبق معمول داشتم قرررر میدادم ...

کنجکاوم بدونم پارتنرت کی بود😁

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑