2777
2789

یک سوال 

اگه کیک رو از یک روز قبل آماده کرد و خامه کشید و گذاشت توی یخچال تا روز بعدش کیفیتش تغییر نمیکنه؟آیا احتیاجه که روشو بست یعنی درظرفی که داخلشه ایراد نداره باز باشه؟ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اتفاقا خیلی مزه ها به خورد همدیگه میره و خوب میشه ولی حتما باید درشو ببندی وگرنه بوی یخچال میگیره

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
چرا؟

راس میگه اگر وقت داری لایه اخرو که میخوای تزیین کنی بزار همون روز بکش که خوشگل و تازه تر باشه ولی وقت نداشتی اشکالی نداره روز قبلم بکشی

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

عزیزم وقتی کیک اسفنجی درست میکنید بذارید کامل سرد بشه .خوب که سرد شد لای سلفون بپیچونید و بذارید تو محیط اشپزخونه بمونه.زه اصطلاح بیات بشه.با اینکار موقع برش ،کیکتون خورد نمیشه

بعد برش بزنید فیلینگ ،و د اخر یک لایه استر بکشید روی کیک .بذارید تو ظرف در دار و در یخچال بذاریذ 

شب تا صبح بمونه بهتره .دوباره خامه کشی اصلی رو انجام بدید 

بااجازه  استارتر  من كيك باشيرميپزم زودخشك ميشه باماست هم اين مشكل بوجودمياد؟؟؟؟


کیک وقتی با شیر درست میشه بافت لطیفی پیدا میکنه.

احتمالا شما  روغن را زیاد باهمزن میزنید که باعث خشکی کیک میشه

و زیاد هم زدن ارد هم همین مشکل رو درست میکنه

و یا فرتون بیش از حد داغه و یا کیک زیاد درفر میمونه

کیک وقتی با شیر درست میشه بافت لطیفی پیدا میکنه. احتمالا شما  روغن را زیاد باهمزن میزنید که با ...

ميشه دستوريه كيك ساده نرم ولطيف بهم بدين اسفنجي نميخوام چون تخم مرغش زياده

كاش زمان به عقب برميگشت
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز