2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
خب عزیزم ی چیز دیگ هم هست ی کاغذ میاری توش ویژگی هایی ک دوست داری و مینویسی مثلا میگی اخلاقش خوب باش ...

اینو باید هردفعه هرروز بنویسیم از اول و بگیم؟ 

Vazgeçmek her zaman zayıflık değildir Bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır 
عزیزم اول باید فرشته ی اون چیز رو بشناسی و ی کاغذ میاری و میگی فرشته ی فلان ممنونم بابت این ک مثلا ف ...

بعد فرشته هارو از کجا بدونیم چین

مثلا شخصی میخواییم با چنین ویژگیها اسم فرشتش چیه

یا خونه و ماشین بخواییم اسم فرشتش چیه

یا کار بخواییم

یا بخواییم کسی چیزی ک میگیم رو قبول کنه

فرشته اینا کیه اسمه فرشته ها رو میگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد قانون جذب حتما اطلاع دارین  قانون جذب میگه هرچی رو فکر کنی احساس کنی به سمت خودت میکشون ...

فقط یه بار نوشتین همین؟ 

کار خاصی نکردین تو بین اون مدت؟ 

بچه ها منم همیشه مطمعن بودم زود صاحب خونه میشم ما تو یه خونه اجاره ای بودم که راحتم بودم توش یه سری ...

چیکار کردی تو اون مدت ک صاحب خونه شدید؟ 

من رفتم که پولدار بشم . خوش هیکل بشم خوشگل بشم زن نمونه بشم🤣🤣 تازه هر وقت هوس زیارت حضرت عبدال ...

واس زیبایی خوش هیکل خوشگل بودن به کدوم فرشته نامه بنویسیم؟ 

فقط یه بار نوشتین همین؟  کار خاصی نکردین تو بین اون مدت؟

نه .فقط گهگاهی تجسم میکردم. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

من 100000 درصد بهش اعتقاد دارم و خودم جذب بالایی دارم.

من از این روش استفاده می کنم هرچی رو میخوام به خود میگم صد در صد مال منه و اینقدر بهش فکر میکنم تا برسم بهش.

نمونش ماه پیش بود یه پسری رو اینقددددر میخواستمش که دیگه عاشقش شده بودم :))) خلاصه اومد و بهم پیشنهاد دوستی دارم.

حالا هم دارم جذب میکنم که عاشقم بشه و بهم پیشنهاد ازدواج بده.

اونایی که پیامم رو میخونن هم میتونین از راه دور تو جذبم کمکم کنید و با یه دعا برام انرژی بفرستین به کائنات.

عاشق همتوووونم