2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
@sara0098    

عزیزم ما بچه های تاپیک قانون جذب رفتیم تل گرام..دوس داشتین تخصصی تر کار کنین بیاین ب ما بپیوندید...

در غیر اینصورت من همینجا سوالی داشته باشین جواب میدم 😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مقام انسان از فرشته بالا تره پس خواستن چیزی از اون گناهه.....تو متن نوشته شده نامه ب فرشته نگه ...

بله 

من از فرشته درخواست میکنم چونکه خدا اونهارو برای راهنمایی ما و کمک در رسیدن به خواسته هامون فرستاده

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عزیزم ما بچه های تاپیک قانون جذب رفتیم تل گرام..دوس داشتین تخصصی تر کار کنین بیاین ب ما بپیوندید... ...

منم میخوام بیام

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
سر اطلاعاتت با کسی بحث نکن بذار هر کس هر چیزی میخواد بگه اونیکه بخواد همراه بشه راهش رو پیدا میکنه ش ...

مرسی از اینکه پیگیری میکنی😍

من ک 20 روز دیگ کنکور دارم باید چ کار کنم؟؟ چی بگم؟؟

اول بگو ببینم درس خوندی؟؟؟😂😂😂

ببین جملات انگیزشی یادت نره

ایمان داشته باش

به فرشته ی موفقیتت نامه بنویس و چیزی رو که میخوای بهش بگو (دقیق) 

البته باید صفحه ی ۳ و ۴ رو بخونی تا بدونی چجوری باید نامه بنویسی (نامه رو بمدت ۱۵ روز (هر روز یه نامه) بنویس و در آخر پونزده روز همه رو باهم بده به آب روون  یا اینکه آتیشش بزن...ولی بنظرم بهتره که آتیشش نزنی چون به آدم حس خوبی نمیده و اسم خدا توشه)

هرروز به خودت بگو من میتونم .توی کنکور موفق میشم و رشته ی مورد علاقم (حالا هر رشته ای که دوست داری )رو میارم

امیدوار باش و حس های منفی رو از خودت دور کن 

جملات انگیزشی خییییلی مهمه

درس رو بخونیا

نه که ولش کنی

😊

برای منم دعاکنید گرفتارم ودرمونده

دعا میکنیم

ولی شماهم از راه هایی که گفتیم استفاده کن و بخودت تلقین نکن که گرقتاری و هیچ راهی نداری

اولش سخته ولی کم کم درست میشه☺

میشه دقیقتر درمورد بچت توضیح بدی؟؟؟ آخه نمیفهمم منظورتو برای اینکه شوهرت بیشتر بهت محبت کنه هم به ...

عزیزم    برای  کار شوهرم    به کدوم  فرشته   جان     نامه  بدم.   چی بنویسم براش  که خوشش بیاد

اول بگو ببینم درس خوندی؟؟؟😂😂😂 ببین جملات انگیزشی یادت نره ایمان داشته باش به فرشته ی موفقیتت ن ...

اره همشو خوندم ولی استرس دارم ب خودم اعتماد ندارم همش ب خودم تلقین منفی میکنم خستخ شدم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
برای بددهنی شوهرم وعصبانیتش ورفت وامد نکردنش باخانواده و فامیلم و خسیس بودنش وخونه خریدنم به هر ...

صفحه ی سوم درباره ی اینکه برای هرچیزی باید به کدوم فرشته نامه نوشت و باید متن نامه چجوری باشه و کلا دراین باره نوشتم 

لطفا اونجا رو بخونین😊

کلا باید خواستتو بصورت دقیق به فرشته بگی