2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
سلام خانوما منم يه بچه اذيتى دارم بايد به چى فکرکنم واينکه دوس دارم شوهرم همش بهم محبت کنه چکارکنم

میشه دقیقتر درمورد بچت توضیح بدی؟؟؟

آخه نمیفهمم منظورتو

برای اینکه شوهرت بیشتر بهت محبت کنه هم به فرشته عشقش نامه بنویس و بگو که میخوای یکم باهات با محبت تر برخورد کنه و بعد هم دلیل اینکه چرا میخوای بهت محبت کنه رو بنویس و درآخرهم از فرشته ی عشق همسرت و خدا تشکر کن و تمام

تا پونزده روز بنویس و هردفعه بزارشون لای قرآن و آخرهم بسپارش به آب روون البته بزارش تو پاکت نامه 

به شوهرت بیشتر توجه کن و بهش بیشتر محبت کن تا بیشتر محبت ببینی

از خداهم همیشه بخاطر اینکه شوهری با محبت داری تشکر کن تا جواب تشکرت رو خدا بده

متچاکرم😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم...

خواهش میکنم😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
لطف کردی عزیزم...

اون امضاتم بردار

از امضات شروع کن تا منفی ها از زندگیت بره بیرون😊😊😊

چشم عزیزم...

چشمت بی بلا

@ساراجون79  

@izaa  

بچه ها بیاین مطلب بزارین 

تا من اتاقمو تمیز میکنم😁

توی تاپیکا هم اگه میتونین لینک بزارین من بلد نیستم😂

مررررسی

@ساراجون79     @izaa     بچه ها بیاین مطلب بزارین  تا من اتاقمو تمیز ...

خخخ.من جایی ام یکم سخته بیام نی نی سایت .عزیزم. مهمونی ام.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
خخخ.من جایی ام یکم سخته بیام نی نی سایت .عزیزم. مهمونی ام.

باشه گلم

بعدا بیا😍

به چه فرشته ای باید نامه بدیم؟؟ ازدواج و زندگی مشترک:فرشته ی زناشویی موفقیت و جورشدن کار:فرشته ی ن ...

خواستن چیزی و براوردن اون از هر کسی جز خدا شرک محسوب میشه..ولطفا قبل از نشر هر چیزی در موردش تحقیق کنید

خواستن چیزی و براوردن اون از هر کسی جز خدا شرک محسوب میشه..ولطفا قبل از نشر هر چیزی در موردش تحقیق ک ...

عزیزم ما قبل از نشر این موضوع تحقیق کردیم و متوجه واقعی بودن اون شدیم

شماهم قبل از زدن هر حرفی درموردش تحقیق کن بعد بیا و بگو

اگه منظورت قضیه فرشته هاست باید بهت بگم که فرشته ها فرستاده های خود خدا برای کمک به انسان ها هستند و ماهم توی نامه هامون هم از خدا و هم از فرشته ی مورد نظر تشکر میکنیم بخاطر کمک هاشون

پس لطفا درصورت بی اطلاعی نظر ندیدن

متچاکریم😚

عزیزم ما قبل از نشر این موضوع تحقیق کردیم و متوجه واقعی بودن اون شدیم شماهم قبل از زدن هر حرفی درمو ...

عزیزم مقام انسان از فرشته بالا تره پس خواستن چیزی از اون گناهه.....تو متن نوشته شده نامه ب فرشته نگهبان ....منو در رسیدن ب خواستم کمک کن....این یعنی چی؟

یعنی داری از فرشته در خواست میکنی ....در هر صورت وظیفم دونستم بگم.... انسان اشرف مخلوقاته

عزیزم ما قبل از نشر این موضوع تحقیق کردیم و متوجه واقعی بودن اون شدیم شماهم قبل از زدن هر حرفی درمو ...

سر اطلاعاتت با کسی بحث نکن بذار هر کس هر چیزی میخواد بگه اونیکه بخواد همراه بشه راهش رو پیدا میکنه شخصی هم که مخالفه تکلیفش مشخصه

در مورد فرشتگان وظایفشون تو قران هم اومده 

فرشته واسطه هست پیش خدا نه اینکه خودش مستقیم انجام بده

مث واسطه کردن ائمه

اگر از فرشته خواستن شرکه از ائمه خواستن هم شرکه 

پس نخوایم الکی همه چیز قاطی شرک کنیم 

استاد عباسمنش درمورد فرشته ها نداره شریفی هم نداره نامه به فرشته تو کتابهاست

استاد عباسمنش هر مبحث جذب رو با ایات قران یاد میده پس کسی نمیتونه ایراد بگیره که این شرکه یا منافات داره با خدا

چون در قرانم هست حتی در مورد فرشتگان

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍