2777
2789
عنوان

حرف دل😢

103 بازدید | 7 پست

👥 حرف دل ✍ 

#ارسالی_کاربر خانم شبنم 🙋‍♀

#حرف_دل_خانومها 

🔴همسر عزیزم سلام...

خدا قوت 

🔹مدتهاست دلتنگ حرف زدن با توهستم...

🔹مدتهاست.....

دلتنگ مهربونیات ونگاه پرمهرت هستم که خیلی وقته حسرتش به دلم مونده ...

🔹همون نگاه پرمحبتی که حالا جز صفحات تل گرام و اینستا و واتساپ وکلش .....چیزدیگه ای رو نمیبینه...😔

🔹دلتنگ لحظه های کنارهم بودنمون هستم.

همان دقیقه هایی که حالا  به ساعتها تبدیل میشه وتو از لابه لای صفحات دنیای مجازی چیزی رو دنبال میکنی که بدون شک من وبچه هامون دران سهمی نداریم!

🔴همسرعزیزم! 

🔹حواست هست به بچه ها !!! که به جای گذران وقت باتو مجبورمیشن  پای برنامه های تلویزیون بشینن  وبه جای خندیدن باتو با جوکهای تل گرام بخندن؟

🔹وچقدرررر فرق داره  لبخند مهربان تو با...!

🔹وقتی تو تمام مطالب دیگران رو با لذت میخونی ولایک میزنی وبلافاصله برای همه  گروه های دوستانه ات کپی میکنی!!!

عزیزم..!هیچ میدونی اون  لحظه من وبچه هامون هم نیاز داریم کسی نگاه منتظرمون رو بخونه ولایک کنه وباعشششق محبتش رو تو قلبمون کپی کنه؟؟؟

🔴همسرم ....

🔹چای رو که باعشق برات ریختم سرد شده! 

😔نمیبینی؟؟؟؟

میوه هایی رو که دخترمون برات پوست کند، جلوی چشمهای  معصومش پلاسید !...

😔اما حواست نبود !!!؟

🔴عزیزم!

لطفا لطفا...پسرمون توسن بلوغه واحتیاج داره  حسش رو بفهمی و نگاهش کنی  وکارهاش رو لایک کنی!

🔴مهربانم

محبت وجودت رو در قلب مهربان دخترمون کپی کن وبزار از تموم اضطرابهای درونش لفت بده !!!

‼فدای عکس زیبای فتوشاپ شدت!

🔹منظورت رو از انتخاب این عکس برای پروفایلت نمیفهمم !

🔹منظور از رمز موبایل و حساسیتت رو به گوشیت نمیفهمم!

⁉از کی تا به حال بین ما چیزی پنهانی بوده؟

⁉ازکی تا حالا دیواربی اعتمادی بین ما رشد کرد که من نفهمیدم؟

🔴 خوب من! 

تو میتونی با دستکاری تنظیمات گوشیت همیشه انلاین بودنت وچت کردنت را از چشمهای  من پنهان کنی'

🔹 ولی عزیزم اگر گناه میکنی که بینای تو کس دیگریست..واگرنه !این همه پنهان کاری چرا؟؟؟

🔹فضای مجازی تو وعشق تو رو از ما گرفته...😔

🔴عزیز رفته از دست!

برگرد...برگرد......

بچه هامون خود واقعی تو رو  می خوان ....

🔹همه چیز این دنیا به اندازه کافی مجازی ودروغین هست..

🔴 کوه استوارم..

لآقل تو واقعی باش...

تکیه گاه زندگيمون تو واقعیت باش!!!!!!

🔴 بیا و نزار حسرت اون نگاه مهربونت به دلم بمونه !!!!

🔹مثل همون نگاهی که اولین بار بهم انداختی!!!!!

🔴 منتظرم........

#همسرم_دوستت_دارم 😞❤️

🎙 هر چه می خواهد دل تنگت بگو👇

@ersal_ide

🌸°✨°💖°✨°🌸°✨°💖°✨

💑 @ahkam_mogharebat

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

عزیزم خبر مرگت کوری 😐عزیزممم بزنم شل و پلت کنم دستات رو گچ بگیرن نتونی گوشی بگیری دستت😶

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخ😂😂😂

والا این مختصر و مفید اون متن بود که گذاشتی 😃😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
دستت رو گچ بگیرن متونی گوشی بگیری دستت😂😂😂

نه دیگه اگه از انگشتا بشکنی کلن میره تو گچ نمیتونه 😂اصولی و کاربردی دستشونو بشکونید 😂