2777
2789

من خیلی بگو بخندم ولی اصلا احساساتی نیستم که مثلا عاشق یکی بشم یا روش کراش بزنم یا مثلا خیلی قربون صدقه کسی برم اگرم یه حسی داشته باشم درونیه و مثلا یکیو دوست داشته باشم بیشتر از کارام میفهمه تا ابراز احساسات کردنم.مثلا احساسات من اینجوریه که به درد و دل بقیه گوش کنم و کمکشون کنم یا اگه چیزی شد ازشون دفاع کنم  یا مثلا چیزی ازم خواستن کمکشون کنم ولی به شدت از بغل و بوس و عزیزم و عشقم بدم میاد و اگه جز وقتی که ناراحتم کسی بغلم کنه ناخود اگاه واکنش نشون میدم مثلا نمیزارم یا زود میام بیرون یا صورتم جمع میشه.کلا از نظر کلامی و جسمی نمیتونم بازخورد احساس طرف مقابلو بدم و خیلی هم دیر گریه ام میگیره بعضی وقتا میخوام و نمیاد.شخصیتم هم منطقیه...به نظرتون من خشک و بی احساسم؟

یه جمنای مغرور و خاص🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره!!

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

نمیشه گفت بی احساس چون قطعا شمام احساسات دارین، بیشتر میشه گفت منطقین، تست شخصیت mbti رو بدین جالبه، درباره 4 زمینست یکیش همین احساسات و منطقه

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
چرا اخه؟

اینکه رابطه عاطفی نداری خودس مشکل زاس از نظر من

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

نه عزیزم هیچ بی احساس نیستی اتفاقا متعادلی بنظرم دخترا اگه همه همیجوز بودن الا نصفشون از ازدواجاشون پشیمون نبودن یا دلشون نشکسته بود به وقتش وقتی ادم درستتو پیداکنی عاشق شی تو بیانشم مشکلی پیدا نمیکنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیشه گفت بی احساس چون قطعا شمام احساسات دارین، بیشتر میشه گفت منطقین، تست شخصیت mbti رو بدین جالبه، ...

کجا تست میشه داد چه جالب 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیشه گفت بی احساس چون قطعا شمام احساسات دارین، بیشتر میشه گفت منطقین، تست شخصیت mbti رو بدین جالبه، ...

دادم منطق گرا در اومده میدونم منطقیم ولی اخه یتی هرکی منطقیه بی احساسه؟البته من خودم خیلی مشکل نداشتم تا حالا ولی جدیدا خیلی میزنن تو سرم این قضیه رو

یه جمنای مغرور و خاص🥰