2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی خشک و بی احساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 25 پست
منم همین جوری حتی خشک تر همه هم میگن بس احساس من اسمشو میزارم عقل گرا 

عقل گرا بودن دلیل مناسبی برای بی‌احساس بودن یا عدم ابراز احساسات نیست. اتفاقا عقل حکم میکنه جاهایی که لازمه آدم احساساتشو ابراز کنه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه رابطه عاطفی نداری خودس مشکل زاس از نظر من

اخه رابطه عاطفی که فقط بغل و بوس نیست من رابطه عاطفیم اینه که در حدی که میتونیم به بقیه تو مشکلاتشون کمک کنم و تنهاشون نزارم و مثلا نزارم یکی که تو جمع غریبه حس تنهایی کنه.البته نظرتون محترمه😊

یه جمنای مغرور و خاص🥰

دادم منطق گرا در اومده میدونم منطقیم ولی اخه یتی هرکی منطقیه بی احساسه؟البته من خودم خیلی مشکل نداشت ...

نبابا شمام احساسات دارین فقط مثه احساسی ها بروز نمیدین، بنظر من هیچ مشکلی نداره تازه بهترم هست آخه من به شدت احساسیم به مشکل برمی‌خورم همیشه 😅

فقط پارتنرتونم باید مثه خودتون باشه وگرنه ناراحت میشن🙂

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
اخه رابطه عاطفی که فقط بغل و بوس نیست من رابطه عاطفیم اینه که در حدی که میتونیم به بقیه تو مشکلاتشون ...

رابطه عاطفی با جنس مخالف هم داری؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نبابا شمام احساسات دارین فقط مثه احساسی ها بروز نمیدین، بنظر من هیچ مشکلی نداره تازه بهترم هست آخه م ...

خودم فکر میکنه باید کسی باشه که این بخش شخصیتمو درک کنه ولی تو ابراز احساسات پیش قدم بشه چون اگه اونم نگه کم کم سرد میشیم و میشیم دوتا کوه یخ

یه جمنای مغرور و خاص🥰

خیلی عالیه

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
رابطه عاطفی با جنس مخالف هم داری؟

نه چون فکر میکنم ممکنه وابسته شم و بعد به هر دلیلی جدا بشیم فعلا گذاشتم تا زمانی که یه خواستگار مطمئن پیدا شه.کلا به همون دلیلی که گفتم برای خودم بجز ازدواج رابطه با جنس مخالفو قبول ندارم 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

عقل گرا بودن دلیل مناسبی برای بی‌احساس بودن یا عدم ابراز احساسات نیست. اتفاقا عقل حکم میکنه جاهایی ک ...

جایی که آدم احساساتشو ابراز کنه ضربه بخوره عقل حکم میکنه ابراز نکنه به تنها چیزی که شده ابراز احساسات کنم خیلیم خودمو درگیرش میکنم بچه ها هستند تو بقیه برخوردام با عقل میرم جلو خدارو شکر راضی هم هستم 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
جایی که آدم احساساتشو ابراز کنه ضربه بخوره عقل حکم میکنه ابراز نکنه به تنها چیزی که شده ابراز احساسا ...

ان‌شاءاله که همیشه موفق باشی. بالاخره هر کسی نظر و منطق خودشو قبول داره و فکر میکنه درسته.

از نظر من یک زن باید بلد باشه در عین عاقلانه زندگی کردن، زنانگی کنه، (منظورم توی زندگی زناشوییه) اصلی‌ترین راه زنانگی هم ابراز احساساته، نظر شما هم محترمه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
دادم منطق گرا در اومده میدونم منطقیم ولی اخه یتی هرکی منطقیه بی احساسه؟البته من خودم خیلی مشکل نداشت ...

منم دادم منطقی درومد ولشون کن محل نده به منم میگن در صورتی خودشون به خاطر این و اون اشکشون همیشه به راهه خیلیم ضعیفن به خاطر احساسات درگیر شده نمیتونن از یه رابطه اشتباه خارج شن خیلی ام خصوصیت خوبی داری شما 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم