عزیزم من هفته ۱۴ به علت نزدیکی جفتم خونریزی کرد و تو سونوگرافی معلوم شد هماتوم ایجاد شده و بزرگ هم بود که با شیاف و دفاستون و استراحت تا هفته ۲۰ اینا خداروشکر از بین رفت و نی نیم سلامت دنیا اومد
خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من هفته ۱۴ به علت نزدیکی جفتم خونریزی کرد و تو سونوگرافی معلوم شد هماتوم ایجاد شده و بزرگ هم ب ...
مائده جان منم سه روز پيش بعد نزديكيم شروع كردم بخونريزي و كلي لخته ازم دفع شد درد نداشتم اصلا ٥ساعت بعد قطع شد همون موقع رفتم ماما گفت اين حجم خونريزي سقطه شما كه هماتوم داشتي خونريزيتون چجوري بود امكانش هست من سقط نكرده باشم من اگه باردار باشم بايد سه ماهم باشه ولي هيچ علامتي نداشتم
مائده جان منم سه روز پيش بعد نزديكيم شروع كردم بخونريزي و كلي لخته ازم دفع شد درد نداشتم اصلا ٥ساعت ...
عزیزم مت خونریزیم تا یکساعت اول زیاد بود اما لختخ لخته نبود دکترم گفت اصلا بلند نشو و فقط دراز بکش . منم همین کارو کردم و شیاف زدم تا فرداش دیگه کم شد و لکه لکه قهوه ای شد . انشاالله برای شما هم چیزی نباشه و کوچولوتون رو سالم بغل کنی عزیزم
خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است