2777
2789
عنوان

رژ لب حرارتی

29667 بازدید | 88 پست

بچه ها کسی در مورد رژ لب های حرارتی چیزی میدونه یا خودش داشته؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

نوچ

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

شبیه رژهای جامده ولی کاملا شفاف و بی رنگ، داخلش یه دونه گل رنگی کوچولو داره

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوچ

مرسی😊

اره دارم

چجوریه طیف رنگی داره یا همشون صورتی میشن؟

شبیه رژهای جامده ولی کاملا شفاف و بی رنگ، داخلش یه دونه گل رنگی کوچولو داره

ن بابا این ک حرارتی نیست مث لب لو هاست میزنی اولش بیرنگه بعد صورتی میشه

بی عــشق جهان یـعـنی یِک چَـرخِـشِ بی مَـعنی❤️
ب نظرم الکیه با دمای بدن تغیر رنگ میده سبز بنفش زرد نارنجی اخه اینا رنگه

نوشته بود از صورتی کمرنگ تا پررنگ  تغییر رنگ میده با توجه به دمای بدن

مرسی😊

خواهش عچقم😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من ۲۴ ساعتیارو خوب میشناسم 

بچه بودم صورتمو قشنگ میکردم😁😁😁😁. باهاش لامصب تا سه روز رنگش بود اونم بادمجونی 

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
من بار اوله می‌شنوم مث لاک حرارتیه مثلا؟ 

نوشته میزنی به لبت بعد با توجه به حرارت بدن رنگش از صورتی کمرنگ تا پررنگ تغییر میکنه اما تو یه سایتی نوشته بود رنگهای مختلف هم داره، میخواستم ببینم کسی از نزدیک دیده یا داشته

من ۲۴ ساعتیارو خوب میشناسم  بچه بودم صورتمو قشنگ میکردم😁😁😁😁. باهاش لامصب تا سه روز رنگش بو ...

اوه😂😂😂