2777
2789

من نمیتونم چیزی بش بگم چون قهر میکنه ولی کلی هزینش میکنه

دوستم 22 سالشه پسره 19

پسره میخواست 195 تومن بده ماشین ولی 50 تومنش کم بود

دوست منم طلاهاشو گذاشت ضمانت یه گوشی که گوشی رو قسطی بخره برای پسره و بعد پسره گوشی رو بفروشه و پول نقد بیاد تو دستش برای ماشین...

اینجا چون گوشی قسطی بوده 30 میلیون سود گرفته ینی 30 میلیون ضرر کردن الان بش میگم این 30 میلیون ضرر میخوای چیکار کنی؟ تازه باید هر ماه قسط 2 میلیون واریز کنی

میگه وقتی خرید فروش ماشین رو شرو کردیم چن هفته دیگه ماشین گرون میشه و هم این 30 تومنی که ضرر کردیم بدست میاد هم سود میکنیم دوتایی

الان کیا ذهن اقتصادیشون خوبه؟ یکی بگه میتونه ضررشو جبران کنه و سودهم بدس بیاره؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوست ابلهی داری

میدونم خیلی ابلهه

جدا از اینا اینقد پول به پسره میده

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

فقط می تونم بگم "حماقت که شاخ و دُم نداره!" 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حالا ماشین به نامیه کیه؟ دختره پدرمادر نداره بدونن چیکار کرده ؟

کل حقوق پدر مادرش تو دست اینه چون بیسوادن 

ماشین به نام بابای پسرس

سه تا مغز فندقی 😂😂😂

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بگو ب این‌هوانباشه الان‌بازارداغونعمن‌کوییک صفر رو ۱۵تکمن زیرقیمت بازارفروختم اصن‌مشتری نبودمگ‌فقط م ...

وای جدی میگی؟؟ ینی اینا قراره کلی ضرر کنن؟

این چیزی ک گفته شانسیه ولی خریت محضه طلاتو بذاری گرو برا دوست پسر ۱۹ ساله. دوستت خیلی خره.اومدیم و طرف قسط نداد خب طلای این خانم امانته یا باید قسطشو بده یا قید طلاهاشو بزنه . من شوهرم ک شوهرمه طلاهامو ندادم برا پراید معمولی گرفتیم .اون ک دیگه دوست پسره😅اونم ۱۹ ساله

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

این چیزی ک گفته شانسیه ولی خریت محضه طلاتو بذاری گرو برا دوست پسر ۱۹ ساله. دوستت خیلی خره.اومدیم و ط ...

بله تازه پسره سر کار نیس

میگه با حقوق سربازیم میدمش

ولی طبق اماری ک ازش دارم کلی پول ازش کشیده بهش ندادش

پسر اینم نمیده