سلام. خوبین. من امروز خواستم یه پیامک واسه شوهرم بفرستم که سرکاره و احوالپرسی کنم. اشتباهی واسه دوستش فرستادم. بعدش بلافاصله فهمیدم و براش فرستادم. ببخشید اشتباه شد. اونم چیزی نگفت بعدش. حالا واقعا روم نمیشه هر زمان اگه ببینمش خجالت میکشم. چیکار کنم؟ به نظرتون این قضیه رو به شوهرم هم بگم یا نه؟
هیچی. حالا کاشکی خبری بود. قرار بود دیشب خبری باشه اما دقیقا قبل از خوابیدن فهمیدم پریود شدم. شوهرم هم اصلا ناراحتی درنیاورد و خیلی منطقی گفت اشکال نداره. تا یه هفته دیگه صبر میکنیم. خواستم بابت این حرفش با پیامک تشکر کنم که سوتی دادم. حالا انگار دیشب چیکار کردیم!!!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه معمولا اسم کسایی که زیاد پیام میدیم همیشه هس ...دیگه نمیری دنبالش بگردی خیلی سوتی ضایع هست به شو ...
اره من دو روز قبل کلا گوشیم دادم واسه تعمیر. بخاطر همین هرچی رو گوشی داشتم مثل پیامها و عکسها و اهنگها و .... قبلش پاک کردم. حالا بعد اون اولین بار بود میخواستم پیام بدم. اینه که پیاماش سیو نبود و رفتم از مخاطبین پیدا کردم اسمش که اینجوری سوتی دادم.