2777
2789
عنوان

پیامک اشتباهی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 58 پست
دیشب چ خبر بوده؟!!!!!😂😂😂😂😂      

هیچی. حالا کاشکی خبری بود. قرار بود دیشب خبری باشه اما دقیقا قبل از خوابیدن فهمیدم پریود شدم. شوهرم هم اصلا ناراحتی درنیاورد و خیلی منطقی گفت اشکال نداره. تا یه هفته دیگه صبر میکنیم. خواستم بابت این حرفش با پیامک تشکر کنم که سوتی دادم. حالا انگار دیشب چیکار کردیم!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی. حالا کاشکی خبری بود. قرار بود دیشب خبری باشه اما دقیقا قبل از خوابیدن فهمیدم پریود شدم. شوهرم ...

صحیح صحیح   

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف

اخه معمولا اسم کسایی که زیاد پیام میدیم همیشه هس ...دیگه نمیری دنبالش بگردی خیلی سوتی ضایع هست به شوهرت نگو ...ولی هرکی طرفشو بهتر میشناسه ..به نظرم اگه شوهر من باشه شاید ناراحت بشه بهش بگم و هی بگه چجوری شده

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
اخه معمولا اسم کسایی که زیاد پیام میدیم همیشه هس ...دیگه نمیری دنبالش بگردی خیلی سوتی ضایع هست به شو ...

اره من دو روز قبل کلا گوشیم دادم واسه تعمیر. بخاطر همین هرچی رو گوشی داشتم مثل پیامها و عکسها و اهنگها و .... قبلش پاک کردم. حالا بعد اون اولین بار بود میخواستم پیام بدم. اینه که پیاماش سیو نبود و رفتم از مخاطبین پیدا کردم اسمش که اینجوری سوتی دادم. 

زدی شوهرتو نابود کردی که    

نه بابا خودم نابود شدم. وای اگه بره به زنش بگه چی؟ مثلا بره بگه زنهای مردم فردای رابطه به شوهراشون پیامک تشکر میدن. خانومش منو زنده نمیذاره