2777
2789
عنوان

کیا نی نیاشون تیر و مرداد ۹۸ ب دنیا میان بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست
کاش میشد لذت ببرم هر روز برام ده روز میگذره از بس اذیتم هنوز حالت تهوع دارم و معدم داغونه   &n ...

من تا هفته ۲۵ دمیترون میخوردم یکی صبح ناشتا بعدش سریع ی کیک میخوردم حالم خوب میشد تو هم میخوری؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا هفته ۲۵ دمیترون میخوردم یکی صبح ناشتا بعدش سریع ی کیک میخوردم حالم خوب میشد تو هم میخوری؟

دمیترون بهم نمیسازه 

یه مشکل بدتر دارم این که بزاق دهانم رو نمیتونم قورت بدم یه بار که قورت بدم حالم بدتر میشه 

کلا بارداریم عجیبه  

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
دمیترون بهم نمیسازه  یه مشکل بدتر دارم این که بزاق دهانم رو نمیتونم قورت بدم یه بار که قورت بد ...

یا خداااا من میگم ی دکتر معده برو حتما معده ات داغونه ک

من ک ویار شدید داشتم همش بالا می اوردم الانم اگ فست فود بخورم صد در صد بالا میارم انقد دیگ تو بالا اوردن خودکفا شدم ک با اراده خودم بالا میارم😂😂😂😂

دختر منم چهار تیر دنیا میاد. قرار بود هیجدهم بیاد ولی رحمم کشش نداره اورژانسی قراره دنیا بیاد

وای عزیزم خوش ب حالت دیگ چیزی نموندهههه😍😍😍😍😍

یا خداااا من میگم ی دکتر معده برو حتما معده ات داغونه ک من ک ویار شدید داشتم همش بالا می اوردم الان ...

دارو استفاده میکنم برا معدم هر روز 

امان از ویار از اقوام هستن که باردارن اصلا نمیدونن ویار چی هست یه بارم بالا نیاورد بعد تمام مشکلات بارداری در من خلاصه شده  

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
دارو استفاده میکنم برا معدم هر روز  امان از ویار از اقوام هستن که باردارن اصلا نمیدونن ویار چی ...

اره بخدا گل گفتی

ولی میگن ویار واسه هوش بچس