shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان بچه ها جون کسی ترشحات قهوه ای داشته ده روز قبل پریود؟؟؟؟؟؟میشه جواب بدین؟ 482 بازدید | 41 پست یک هفته مونده تا پریودم از چند روز پیش ترشحات قهوه ای دارم یعنی از ده روز مونده به پریود کسی این تجربه رو داره بچه ها؟؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1398/03/22 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sednaaaaa عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 627 اره من داشتم و فهمیدم حامله ام😣 درون هر انسان که میشناسی...انسانیست که نمیشناسی
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 احتمالا کیست داری پریودام که منظم سر وقت و زمان میاد یعنی این ماه کیست دروردم؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
فرشتe عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1976 من دو سه روز دارم. بهش میگنلکه بینی و یا استحاضه. ضرری نداره. ولی خب اذیت میکنه. تا جایی ک سرچ کردم از درماناشون جواب نگرفتن. ولی من با طب سنتی جواب گرفتم. البته اینا ک گفتم مال لکه بینی دو سه روزست. مال شما که ۱۰ روز قبله را نمیدونم مث اینه یا نه
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 اره من داشتم و فهمیدم حامله ام😣 وای راست میگینننننن تا کی ترشحات قهوه ای میومد؟؟؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
اوریشم_گل_مخملی عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 645 اره من اینجورم فهمیدم ک رحمم سرد شده باید گرمیجات خیلی بخورم و سردی قدغن
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 خیلی علت ها میشه.کیست فیبروم زخم تخمکگذاریهلک تغییرات هورمونی تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
raasaa عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 218 من یکبار اینطور شدم و اهمیت ندادم بعدش که پریودم طولانی شد و رفتم دکتر و سونو دادم فهمیدم کیست تخمدان دارمو فهمیدم این موضوع به خاطر کیست بوده
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 من دو سه روز دارم. بهش میگنلکه بینی و یا استحاضه. ضرری نداره. ولی خب اذیت میکنه. تا جایی ک سرچ کردم ... خوب دلیلش چیه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
دریا1992 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 4447 پریودام که منظم سر وقت و زمان میاد یعنی این ماه کیست دروردم؟ کیست ممکنه باعث بهم خوردن پریود نشه من جون خودم اینجوری بودم گفتم
بیتحرک عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 1353 من سه روز مونده ب پریودم بوده ک دکتر گفت طبیعیه البته اون ماه قرص ال دی خورده بودم ولی ده روز قبل نمیدونم والا بهتره با دکتر مشورت کنی
sednaaaaa عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 627 وای راست میگینننننن تا کی ترشحات قهوه ای میومد؟؟؟ تا۳روز درون هر انسان که میشناسی...انسانیست که نمیشناسی
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 اره من اینجورم فهمیدم ک رحمم سرد شده باید گرمیجات خیلی بخورم و سردی قدغن وای من انقدر اب انار البالو خوردم این چند روز جیگرم حال میومد نگو سرد بوده عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏