2777
2789
عنوان

دعوا‌با‌خواهر‌شوهر

602 بازدید | 82 پست

پریروز‌خواهر‌شوهرم‌باهام‌دعوا‌کرد‌ودیروز‌انگار‌هیچی‌نشده‌اومد‌خونمون‌‌وگفت‌خوبی‌مرجان‌‌منم‌گفتم‌خوبم‌بعدش‌دیگه‌باهاش‌اصلا‌صحبت‌نکردم‌فقط‌باشوهرم‌حرف‌زد‌ورفت‌به‌نظرتون‌این‌خواهر‌شوهرو‌چیکارکنم‌‌بعد‌دعوامون‌رفته‌خونه‌مادر‌شوهرم‌چون‌همه‌عمه‌هاش‌هم‌بودن‌باگریه‌همه‌تقصیررارو‌گردن‌من‌انداخته‌در‌حالی‌که‌اول‌خودش‌شروع‌کرد‌‌به‌نظرتون‌من‌با‌این‌خواهر‌شوهر‌چه‌کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش‌هم‌به‌دروغ‌به‌همشون‌گفته‌مرجان‌ازم‌عذر‌خواهی‌کرد‌من‌دوساله‌ازدواج‌کردم‌ولی‌تاحالا‌بهم‌زن‌داداش‌نگفته‌‌در‌حالیکه‌شوهرم‌تنها‌برادرشه

من‌دوساله‌هرچی‌کنایه‌وطعنه‌میزنه‌جواب‌نمیدادم‌‌ولی‌از درون‌خودمو‌میخوردم‌رفتم‌روانشناس‌گفت‌هر‌چی‌گفت‌جوابشو‌با‌احترام‌بدم.باور‌نمیکنید‌وقتی‌جوابشو‌دادم‌‌گفت‌تو‌حق‌نداری‌باهام‌اینجوری‌حرف‌بزنی‌‌‌وشروع‌کرد‌با‌داد‌وفریاد‌حرف‌زدن‌منم‌جوابشو‌مثل‌خودش‌(البته‌من‌وقتی‌تو‌دعوا‌حرف‌میزنم‌‌‌تمام‌بدنم‌حتی‌صدام‌هم‌میلرزه)‌با‌صدای‌بلند‌دادم‌شوهرم‌هم‌وقتی‌طرف‌منو‌گرفت‌شروع‌کرد‌به‌گریه‌وزاری‌منم‌آخرش‌گفتم‌تو‌داد‌زدی‌منم‌دادزدم‌‌من‌تحمل‌اینکه‌یکی‌با‌صدای‌بلند‌باهام‌حرف‌بزنه‌ندارم

بيخيال باش اصلا در شان خودت نبين كه دعوا كني يا حتي جواب كسي بدي من كلا فراري م از جر و بحث

منم‌اولین‌باره‌باهاش‌دعوا‌کردم‌اونم‌تو‌حضور‌شوهرم‌ومادر‌شوهرم‌از‌دخترش‌خیلی‌میترسه‌‌‌یعنی‌حسابشو‌بکنید‌.چون‌چهار‌سال‌ازم‌بزرگتره‌فکر‌میکنه‌من‌غلام‌حلقه‌به‌گوشش‌هستم‌.حتی‌به‌لباسایی‌که‌میخرم‌‌برای‌دخترم‌وسایلای‌خونم‌همه‌چی‌کار‌داره‌‌‌

مشکل‌من‌اینه‌که‌تنها‌خواهر‌شوهرمه‌هر‌کار‌کنه‌عزیزه‌اون‌دعوایی‌که‌گفتم‌هم‌بیشتر‌و‌شوهرم‌وخواهرش‌کردن‌ولی‌همه‌تقصیرا‌گردن‌من‌افتاد‌دلم‌از‌این‌خواهر‌شوهر‌خیلی‌پره‌دوست‌ندارم‌حتی‌تو‌خونم‌‌راهش‌بدم‌با‌این‌کاراش

مشکل‌من‌اینه‌که‌تنها‌خواهر‌شوهرمه‌هر‌کار‌کنه‌عزیزه‌اون‌دعوایی‌که‌گفتم‌هم‌بیشتر‌و‌شوهرم‌وخواهرش‌کردن‌ ...

يكي دوبار بهش محل نده حساب كار دستش مياد 

اون دعوام حقش بوده زودتر از اينا ميشد بهتر بود

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍